Sylvana IJsselmuiden verdient de rol van Kees in Flodder-musical om deze twee redenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Flodder keert terug deze keer in musicalvorm. Voor deze musical zijn natuurlijk acteurs nodig. Natuurlijk is de knappe Sylvana IJselmuiden hier uitermate geschikt voor. Dit is waarom!

Twee redenen waarom Sylvana Ijsselmuiden rol van Kees verdiend

De tv-serie Flodder komt weer terug in Nederland, maar deze keer niet op tv maar in het theater. Van dit nieuws wordt natuurlijk iedereen enthousiast en begint het speculeren over de mogelijke acteurs in de musical. Wij denken de ideale kandidaat voor de rol van Kees Flodder in ieder geval al gevonden te hebben. Dat moet namelijk wel Sylvana IJsselmuiden worden. Sylvana? Ja echt wij denken dat zij perfect past. En niet alleen maar vanwege haar rondingen, maar er zijn ook daadwerkelijk twee andere perfecte redenen hiervoor. De eerste reden is dat Sylvana heel erg op Tatjana Šimić lijkt, die eerder de rol op zich nam. De tweede reden is dat Sylvana zich net zo losbandig gedraagt als Kees Flodder in de serie. Door deze twee redenen kan Sylvana IJsselmuiden de rol van Kees perfect vervullen. Dat kan alleen maar ontzettend goed gaan!

Sylvana IJsselmuiden geniet van mini-vakantie in Spanje

Om zich optimaal voor te bereiden op een mogelijke acteerrol ging Sylvana nog even genieten van een welverdiende vakantie in Spanje. Deze vakantie leverde natuurlijk weer prachtige beelden op. Ze deelt op haar Instagram een minivlog van deze vakantie. Haar vakantie begon niet heel fijn met een kapotte koffer bij aankomst in Spanje. Die kapotte koffer was daarna al snel weer vergeten als we kijken naar de beelden die de blondine laat zien. Zo is Sylvana meerdere keren in prachtige bikinitopjes te zien die haar volgers leuk uitzicht geven. Daarnaast ging Sylvana ook nog sportief fietsen over het eiland in een lekker strak zwart sportsetje. Zo kunnen de volgers van Sylvana dus optimaal genieten van de momenten dat Sylvana zelf aan het genieten is. Naast de mooie beelden van zichzelf laat ze ook nog schattige beelden van haar hondje zien die mee was. En dat was erg schattig om te zien!
Sylvana IJsselmuiden is bieten aan het rooien

Naast op vakantie gaan en mogelijke acteerklussen aannemen heeft Sylvana ook nog een hele andere bezigheid. Ze was namelijk in Winschoten bieten aan het rooien op het land. Het is bekend van Sylvana dat ze de boeren een warm hart toedraagt en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Ze vraagt haar volgers op Instagram dan ook of Friezen wel of niet welkom zijn in Groningen tijdens het bieten rooien. Als het aan ons ligt zouden de Groningers gek zijn als de Friese Sylvana niet welkom is tijdens het rooien. Sylvana liet haar aanwezigheid dan ook zien aan de hand van twee selfies. Op deze selfies is de schoonheid van Sylvana weer goed te zien. Op de selfies kan Sylvana het niet laten om Friesland te vertegenwoordigen. Ze draagt nog wel een muts met de Friese vlag en heel groot Fryslân er op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.