Ouwe snoeper Marco Bakker flink in de sandwich genomen door Meau en Numidia tijdens Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwste seizoen van de Beste Zangers wordt wel erg wild nu Marco Bakker zijn zinnen heeft gezet op de nog jonge Meau en Numidia.

Iedere editie van de Beste Zangers is weer een enorme kijkcijfer hit op de Nederlandse televisie. Blijkbaar willen de meeste mensen toch gewoon graag kijken naar bekende of iets minder bekende artiesten die elkaars liedje net even wat anders zingen. Bij het programma komt ieder jaar ook weer veel emotie kijken. Dit komt omdat de artiesten het vaak voor elkaar krijgen een nummer net even anders te maken en een gevoelige snaar te raken. Hiervoor moeten de kandidaten natuurlijk ook een beetje leuk zijn die mee doen aan het seizoen. Dat is dit jaar wel gelukt want de zangers en zangeressen die meedoen zijn erg gevarieerd.

De duetten van de Beste Zangers geven hoge verwachtingen

Het seizoen van de Beste Zangers is alweer hartstikke snel voorbij gegaan en dat betekent dat het tijd is voor de laatste aflevering. Deze aflevering is altijd erg speciaal, want de artiesten gaan niet meer solo zingen maar juist in duetten. Presentator Jan Smit zegt dat hij de duetten de kers op de taart vind en dus echt het mooiste moment van het seizoen. De meeste deelnemers kijken er dan ook erg naar uit om de duetten te zingen. Behalve Nick Schilder. Hij zegt dat hij na zeventien jaar duetten zingen wel een beetje klaar is hiermee. Hij zegt sarcastisch dat hij liever gewoon alleen wil zingen, maar voor het programma zal hij nog een laatste keer een duet doen. Zangeres Meau kijkt erg uit naar de duetten en kan niet geloven dat het alweer de laatste avond is.

Marco Bakker voelt zich geweldig tussen Meau en Numidia

Het is natuurlijk altijd even spannend wie de koppels gaan zijn die de duetten gaan zingen bij de Beste Zangers. Soms zijn het matches die je van te voren wel ziet aankomen, en soms zijn ze totaal verassend. Nu hoopt iedereen dat er leuke duo’s ontstaan en mooie nummers worden gezongen. Zanger Marco Bakker hoopt vooral dat hij met de twee jonge dames Numidia en Meau mag optreden. Zoals op onderstaande foto te zien is, houdt hij de dames al stevig vast. De ouwe snoeperd lijkt er enorm van te genieten dat hij tussen deze twee knappe dames in mag staan. Zou er stiekem iets spannends zijn gebeurd tussen de afleveringen door? Marco Bakker voelt zich in ieder geval helemaal het baasje met de dames. Nu lijken Numidia en Meau er zelf ook wel van te kunnen genieten met een flinke lach op hun gezicht.

Lees ook: Video: Dit is waarom Beste Zangers-aflevering van Numidia enorme tegenvaller is

Marco Bakker verovert harten met nummer

Voor één van de solo optredens van zanger Marco Bakker zingt hij het nummer Fields of gold van Sting. Hier bereikt Marco Bakker veel mensen mee want de kijkers zijn erg enthousiast over zijn optreden. Zelf zegt Marco dat het nummer hem herinnert aan zijn vakantie huisje in Frankrijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!