Meer ellende voor Jada Borsato: relatie met vriend lijkt voorbij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato heeft nog meer problemen dan alleen het drama rondom haar vader. Zo lijkt het over en klaar met de brunette haar relatie.

Jada Borsato door moeilijke periode met breuk

De knappe zangeres Jada Borsato heeft het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. Zo is haar vader, Marco Borsato, natuurlijk veel in opspraak geweest vanwege zijn mogelijke misdrijven omtrent minderjarige meisjes. Nu staan Jada en haar broers Luca en Senna Borsato natuurlijk helemaal achter Marco. Zo geloven zij als geen ander in zijn onschuld. Toch gaat het privé bij Jada Borsato ook allemaal niet bepaald van een leien dakje. Het lijkt er namelijk sterk op dat haar relatie uit is gegaan. Zo is Jada al sinds haar elfde levensjaar samen met Roeland Beelen. De twee kregen een relatie nadat Roeland mee deed aan The Voice Kids. Je kan wel stellen dat Roeland dus met Jada en haar familie is opgegroeid en ook erg close met hen is geworden. Zo heeft hij de breuk tussen Marco en Leontine meegemaakt en natuurlijk de aantijgingen naar Marco van de afgelopen jaren. Toch lijkt het nu hartstikke klaar, want zelfs voor hun negenjarige jubileum plaatsten ze beide niks op social media.

Jada Borsato geeft niks meer om vriend

Jada Borsato zet Roeland zonder pardon aan de kant

Het leek altijd een perfect sprookje tussen Jada Borsato en vriend Roeland Beelen. De twee waren al samen in hun vroege jaren en zijn samen volwassen geworden. Al is het natuurlijk ook erg lastig om samen volwassen te worden. Dan is er een kans dat je misschien wel een beetje uit elkaar groeit. Zo is de carrière van Jada Borsato natuurlijk best hard gegaan en de brunette is uitgegroeid tot een hele knappe vrouw. Nu krijgt Jada niet alleen meer aandacht van Roeland, maar staan de mannen letterlijk in de rij voor haar. Het liefst wil iedereen kans maken bij Jada en misschien laat ze dat nu eindelijk wel toe. Zo is het ook opvallend dat Jada het Instagram account van Roeland uit haar Instagram bio heeft gehaald. Deze naam stond er al jaren stabiel in, maar lijkt nu zijn plekje te zijn kwijt geraakt. Opvallend is dat Roeland nog wel steeds Jada haar account heeft staan in zijn bio. Al heeft Roeland ook al een dik jaar niks gepost op zijn account. De laatste foto is ironisch gezien de jubileum foto van vorig jaar met Jada onder de Eiffeltoren in Parijs.

Jada Borsato verwijderd vriend uit insta bio

Lees ook: Foto: Zangeres Jada Borsato hijst zich in stout pakje in slaapkamer

Jada Borsato ziet er super knap uit als schoolmeisje

Het is een grote trend op Instagram en TikTok om via een soort filter foto’s van jezelf te maken als schoolmeisje of jongen. Hier komen de mooiste resultaten uit en veel Bekende Nederlanders doen mee aan deze trend. Zo is het natuurlijk niet echt, maar dat lijkt het wel door de super goede technologie achter het filter. De foto’s van Jada Borsato zijn dan ook prachtig, en iedereen wou natuurlijk weten hoe deze dame eruit zag als schoolmeisje. Al is Jada natuurlijk nog steeds op de leeftijd om schoolmeisje te zijn.

Jada Borsato schoolfoto

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!