Nikkie Plessen vindt vrouwen in Crocs ‘onaantrekkelijk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ‘Croc’ is een gevalletje koriander: je vindt het fantastisch of je gaat al over je nek bij alleen het idee al. Een vrouw die geen uitzondering op dit fenomeen is, is Nikkie Plessen. Als het aan Nikkie ligt worden de ‘onaantrekkelijke’ klompen vandaag nog verboden.

Vrouwen met Crocs aan zou verboden moeten worden

Als het aan Nikkie Plessen ligt zou er zo ongeveer een verbod moeten komen op vrouwen die Crocs dragen. Volgens de modegoeroe is deze plastic schoen dan ook zo’n beetje het beste voorbehoedsmiddel dat op deze aardbol gevonden kan worden, zo verkondigde ze in de uitzending van RTL Boulevard. De reden dat ze er zo’n hekel aan heeft? Volgens Nikkie is direct al je verleidelijke vrouwelijkheid verdwenen op het moment dat je je voeten in deze plastic schoenen steekt.

Lees ook: Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga en Nikkie Plessen

Nikkie Plessen draagt uitsluitend torenhoge, vrouwelijke stiletto’s

Nee, als het aan Nikkie Plessen ligt draagt ‘de vrouw’ uitsluitend torenhoge stiletto’s in plaats van de plastic klompen. Zelf nam ze het goede voorbeeld en trok ze in de desbetreffende RTL Boulevard-uitzending een paar verleidelijke hakken aan, waar je u tegen zegt. En ja, eerlijk is eerlijk: daar wordt menig kijker toch net even iets wilder van, dan dat er een paar Crocs aan haar voeten zouden bungelen.

Nikkie Plessen Crocs Hakken

Niet iedereen is het met Nikkie Plessen eens

Alhoewel Nikkie er zelf redelijk van uitgaat dat iedereen deze ‘gedrochten’ wel vreselijk moét vinden, zijn daar echter toch wel wat uitzonderingen te vinden. Neem bijvoorbeeld deze Twitteraar. Michel gaat ver, maar dan ook echt ver om zijn geliefde schoenen te verdedigen.

[poll id=”34″]

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten