ZIEN: zoenende Gaby Blaaser in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We vieren niet alleen dat de werkweek weer doormidden is, maar ook dat de vierde aflevering van The Bachelorette op Videoland staat. Deze staat volledig in het teken van Gaby Blaasers ‘eerste zoen’.

De eerste dates van Gaby Blaaser in The Bachelorette

Vorige week zagen we al dat de deelnemers van The Bachelorette (geheel volgens verwachting) als een blok voor Gaby Blaaser vielen tijdens de eerste dates. Op die dates viel het heel wat Gaby-fans op dat de blondine hier en daar wat zwoele blikken uitdeelde. Ze ging zelfs nog een stapje verder…

Lees ook: Wil Gaby Blaaser Marieke Elsinga of Sylvie Meis achterna?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Een zoen van Gaby Blaaser

Gaby Blaaser en vrijgezel Joey hadden het zelfs zo gezellig aan het zwembad, dat er na een paar zwoele blikken ook een zoen volgde.

Gaby Blaaser zoen bachelorette

En dat is nog niet alles. Gaby ging namelijk op nóg een date. Ditmaal met kandidaat Jethro. En ja, ook deze man heeft z’n hoofd op hol laten brengen door Gaby. Nemen we hem niet kwalijk. Volgens hem hebben hij en Gaby een heuse ‘connectie’. Hopelijk gaat dat nóg spannendere beelden opleveren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten