ZIEN: zoenende Gaby Blaaser in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We vieren niet alleen dat de werkweek weer doormidden is, maar ook dat de vierde aflevering van The Bachelorette op Videoland staat. Deze staat volledig in het teken van Gaby Blaasers ‘eerste zoen’.

De eerste dates van Gaby Blaaser in The Bachelorette

Vorige week zagen we al dat de deelnemers van The Bachelorette (geheel volgens verwachting) als een blok voor Gaby Blaaser vielen tijdens de eerste dates. Op die dates viel het heel wat Gaby-fans op dat de blondine hier en daar wat zwoele blikken uitdeelde. Ze ging zelfs nog een stapje verder…

Lees ook: Wil Gaby Blaaser Marieke Elsinga of Sylvie Meis achterna?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Een zoen van Gaby Blaaser

Gaby Blaaser en vrijgezel Joey hadden het zelfs zo gezellig aan het zwembad, dat er na een paar zwoele blikken ook een zoen volgde.

Gaby Blaaser zoen bachelorette

En dat is nog niet alles. Gaby ging namelijk op nóg een date. Ditmaal met kandidaat Jethro. En ja, ook deze man heeft z’n hoofd op hol laten brengen door Gaby. Nemen we hem niet kwalijk. Volgens hem hebben hij en Gaby een heuse ‘connectie’. Hopelijk gaat dat nóg spannendere beelden opleveren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten