ZIEN: zoenende Gaby Blaaser in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We vieren niet alleen dat de werkweek weer doormidden is, maar ook dat de vierde aflevering van The Bachelorette op Videoland staat. Deze staat volledig in het teken van Gaby Blaasers ‘eerste zoen’.

De eerste dates van Gaby Blaaser in The Bachelorette

Vorige week zagen we al dat de deelnemers van The Bachelorette (geheel volgens verwachting) als een blok voor Gaby Blaaser vielen tijdens de eerste dates. Op die dates viel het heel wat Gaby-fans op dat de blondine hier en daar wat zwoele blikken uitdeelde. Ze ging zelfs nog een stapje verder…

Lees ook: Wil Gaby Blaaser Marieke Elsinga of Sylvie Meis achterna?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Een zoen van Gaby Blaaser

Gaby Blaaser en vrijgezel Joey hadden het zelfs zo gezellig aan het zwembad, dat er na een paar zwoele blikken ook een zoen volgde.

Gaby Blaaser zoen bachelorette

En dat is nog niet alles. Gaby ging namelijk op nóg een date. Ditmaal met kandidaat Jethro. En ja, ook deze man heeft z’n hoofd op hol laten brengen door Gaby. Nemen we hem niet kwalijk. Volgens hem hebben hij en Gaby een heuse ‘connectie’. Hopelijk gaat dat nóg spannendere beelden opleveren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten.. 

Gerelateerde berichten