Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen…

In het nieuwe seizoen van De Bachelor doen ze het even helemaal anders dan normaal. Ze hebben dit jaar niet één maar twee bachelors. Normaal gesproken is er één bachelor die bekend is in Nederland. Dit jaar zijn het dus twee (nog) onbekende mannen. Paul Roos en Rien Welsink zijn op zoek naar de liefde. Ze krijgen de kans om maar liefst 26 vrouwen te leren kennen. Paul heeft dertien vrouwen toegewezen gekregen en Rien ook. Maar er is een plot twist, namelijk dat de vrouwen en de bachelors iedereen mogen leren kennen. De vrouwen die in de groep van Paul zitten, krijgen dus ook de mogelijkheid om er met Rien vandoor te gaan en andersom natuurlijk. De mannen krijgen dus genoeg dames te leren kennen en zo te zien nemen ze het er al flink van.

Wil jij de video van de zoenende Paul en Rien zien? Klik dan op deze link.

Bachelors Paul en Rien zorgen voor drama

In de pas vijfde aflevering zoenen beide bachelors dus al met verschillende deelneemsters! In een eerder seizoen van De Bachelor was Thomas van der Vlught de man die op zoek was naar de liefde. Hij zoende in dit seizoen ook met verschillende vrouwen. Dit zorgde toen voor veel drama en opschudding onder de kandidaten. Sommigen vonden het namelijk echt niet kunnen. Zo zoende hij eerst met iemand en zei hij dat hij echt een hele goede klik voelde, maar de dag erna deed hij hetzelfde bij iemand anders… Natuurlijk moet je elkaar ook op dit vlak leren kennen, maar het is logisch dat niet elke vrouw daar zo blij mee is. Ook dit seizoen zal er dus meer dan genoeg drama te verwachten zijn.

Paul RoosRien Welsink

Meer zien van bachelors Paul en Rien doe je op Instagram

Wil jij meer zien van bachelor Paul Roos? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina om hem beter te leren kennen. Ook benieuwd naar bachelor Rien Welsink? Bekijk dan ook zijn Instagrampagina. Hij post veel prachtige foto’s van zijn leven in Ibiza!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...