Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: NPO 1

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Onze actrice Angela Schijf was de volgende in de rij om Maria te spelen in The Passion. Daarvoor hebben Do, Trijntje Oosterhuis, Noortje Herlaar en Marlijn Weerdenburg, Maria gespeeld. En er is een groot verschil met alle gespeelde Maria’s tot nu toe en Angela Schijf. Namelijk dat Angela Schijf de eerste Maria is geweest die geen zangeres is. Voor Angela zijn namelijk alleen zangeressen Maria geweest, maar is het wel een goede keuze geweest om iemand te kiezen die niet dagelijks zingt?

Angela Schijf

Angela Schijf kan niet goed zingen

Ondanks dat Angela Schijf in twee musicals heeft gespeeld en daar wel live heeft gezongen, zijn er nog steeds meningen dat ze niet goed kan zingen. Angela vertelt ook dat ze al maandenlang elke dag zangles heeft gehad en moest oefenen, want anders had ze dit nooit gekund. Maar ze zegt ook dat The Passion erg anders was dan musicals. Bij The Passion heeft ze live vijf nummers gezongen, vergeleken met een musical is dat wel enorm veel in een korte tijd. Maar ze heeft zich wel goed voorbereid: elke dag zangles, oefenen, aloë vera gel drinken, bubbels blazen in een flesje water en vroeg naar bed. Dit allemaal zodat ze zo goed mogelijk live heeft kunnen zingen. Maar of dat gelukt is, is nog maar de vraag. Volgens velen kan ze zeker goed acteren, maar zingen… daar is ze niet de aller beste in.

Wil je nog meer zien van Angela Schijf? Dat kan op Instagram

Op de Instagram pagina van actrice Angela Schijf kun je nog meer foto’s en video’s bekijken van de brunette. En natuurlijk om haar beelden van de performance te zien als Maria in The Passion.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...