Marlijn Weerdenburg laat beste WIDM-theorie zien in MolTalk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg maakt het extra leuk om dieper in de mysteries van Wie Is De Mol? te duiken in haar napraatprogramma MolTalk. Je kunt met ál je theorieën bij Marlijn terecht…

Wie Is De Mol? is leuk, dat weten we allemaal. Maar heb je MolTalk al eens een kans gegeven? In het napraatprogramma, dat live ná de uitzending van WIDM op NPO 3 wordt uitgezonden, presenteert de altijd betoverende Marlijn Weerdenburg de moeilijkste mysteries en beste theorieën aan haar trouwe kijkers. Die bedenkt ze natuurlijk niet allemaal zelf. Sterker nog, ze nodigt je uit om je beste ideeën met haar te delen…

Lees ook: Marlijn Weerdenburg geeft ultieme teaser voor WIDM

Marlijn Weerdenburg zoekt naar de Mol in Moltalk

Marlijn Weerdenburg is zelf voormalig Wie Is De Mol?-deelneemster, dus kent ze het klappen van de zweep wel een beetje. Toch draait de geruchtenmolen, zeker online, iets sneller dan de blondine bij kan houden. Daarom ontvangt ze graag tips over de meest uiteenlopende theorieën die online rondzwerven. De allerbeste ideeën worden live in de studio op het grote scherm getoond en besproken. Via de speciale WIDM-app kan je de meest uiteenlopende ‘hints’ insturen. Soms weet Marlijn van verbazing niet waar ze kijken moet! Dat ziet er dan zo uit. Zeker de moeite waard om ná Wie Is De Mol? even voor te blijven hangen dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..