Is Talitha Muusse de nieuwe presentatrice van Op1?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Huh? De line-up voor het nieuwe seizoen van Op1 was toch al rond? Het schijnt dat nieuwkomer Talitha Muusse toch ook een kans gaat krijgen bij de talkshow…

Talkshow Op1 is met een tiental presentators het nieuwe seizoen ingegaan. Toch schijnt er nog één extra duo aan de line-up toegevoegd te worden. Die hadden we niet aan zien komen! RTL Boulevard meldde dat er uitgelekt was dat gevreesd interviewer Sven Kockelmann naast ‘nieuwkomer’ Talitha Muusse gezet wordt! De twee gaan de ‘extra’ Op1-uitzending van zondag leiden…

Lees ook: Officieel: Welmoed Sijtsma is favoriete Op1-presentatrice

 

Waar kennen we Talitha Muusse (29) van?

Sven Kockelmann kennen we inmiddels wel, maar wie is Talitha Muusse eigenlijk? Deze jonge ondernemer, spreker, podcaster, millennial-expert en ‘jeugdvertegenwoordiger met betrekking tot coronamaatregelen’ kom je tegenwoordig overal tegen. Ze is te gast bij talkshows en podcasts, en geeft ook vaak interviews. Kortom: als Talitha praat, wordt er geluisterd! Ze is niet alleen een mooie, frisse verschijning, maar ze is inhoudelijk ook ijzersterk. We zijn dan ook benieuwd hoe deze slimme dame het gaat doen aan de andere kant van de tafel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Talitha Muusse (@talithamuusse)

Op1 met Talitha Muusse en Sven Kockelmann

Talitha Muusse kan dus lekker haar gang gaan én bovendien rustig op gang komen! Met bliksemafleider Kockelmann naast zich is de 29-jarige brunette automatisch de ‘good cop’. hier terecht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Talitha Muusse (@talithamuusse)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Talitha Muusse (@talithamuusse)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.