Marieke Elsinga doet gordijntje van pashokje open voor stiekeme foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga maakt snel een selfie in een paskamertje! Ze trekt met één hand nog snel haar nieuwe topje recht.

Marieke Elsinga maakt spannende selfie in pashokje

De presentatrice Marieke Elsinga is zichzelf flink aan het verwennen. Ze is lekker kleding gaan shoppen en besloot om een selfie te maken in de paskamer om te laten zien hoe mooi haar nieuwe outfit was. Ze deelde daarna haar paskamer-selfie op social media. Marieke heeft een zéér casual outfit uitgekozen waar haar rondingen super goed tot zijn recht komen. Ze draagt een zwarte strakke broek met zwarte schoenen. Het topje dat Marieke aan heeft is van een ander kaliber. Marieke weet wel wat haar goed staat. Ze heeft een luchtig groen topje met een enorme diepe V-hals gekozen. De brunette poseert lekker uitdagend, en met haar hand probeert ze haar topje van haar schouder af te trekken. Marieke Elsinga weet haar 600.000 volgers wel warm te houden met haar Instagram story.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga laat zichzelf per ongeluk bijna zonder kleding zien

mariekeelsinga_

Het vermogen van presentatrice Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werkt al heel wat jaartjes bij Q-Music, ook al voordat ze samen met Mattie Valk de ochtendshow presenteerde. In 2012 volgde ze de radio-opleiding binnen Q-Music. Enkele jaren presenteerde ze verschillende nacht- en avondprogramma’s, zoals bij RTL Boulevard en RTL Late Night. Ondertussen presenteert ze nu al sinds september 2018 de razend populaire ochtendshow Mattie & Marieke elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur. Nu, enkele jaren verder, met enorm veel ervaring erbij, is ze echt een méga-talent geworden. De enige en échte Marieke Elsinga mag daardoor vol lof over haarzelf zeggen dat ze de drievoudige winnares is van de Zilveren Radioring voor beste radio-presentatrice. Later won ze ook samen met Mattie ook nog de Gouden RadioRing. Als het salaris van Marieke bij dat van haar medepresentator Mattie Valk in de buurt komt, dan verdient ze bij Q-Music zeker zo’n 600.000 euro per jaar. Dat bedrag werd bekend toen Valk een nieuw contract tekende zonder Wietze de Jager. Mevrouw Elsinga heeft het dus dik voor elkaar financieel gezien!

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga wordt bevoeld onder tafel door verborgen vrouw

Marieke Elsinga weet haar volgers heerlijk te verwennen

Met haar foto’s weet Marieke Elsinga haar volgers heerlijk te verwennen. Ze geeft hen graag een cadeautje voor het trouw volgen van alles wat ze doet. En die cadeautjes nemen de volgers van Marieke graag aan. Marieke haar cadeautjes lopen flink uiteen. Zo kan het de ene keer een foto zijn van haar nieuwe outfit, die natuurlijk heerlijk verleidelijk om haar valt. De andere keer probeert Marieke een zwoele blik op te zetten om haar volgers te betoveren. Met haar prachtige foto’s geeft Marieke haar fans nog meer redenen om haar online te volgen. Daarom heeft ze ook zoveel volgers op social media. En met al die mooie foto’s gaan die voorlopig ook niet weg. Marieke kan de aandacht van al haar volgers wel waarderen gelukkig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!