Foto: Blonde Anne-Greet Haars is de onverwachte vervanger van Amber Brantsen bij Viaplay F1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Helaas slecht nieuws voor alle fans van Amber Brantsen. Ze is deze keer niet te zien bij Viaplay. Gelukkig is er een beeldschone vervangster. 

Amber Brantsen wordt vervangen door prachtige Anne-Greet Haars

Het  is altijd het lichtpuntje van de Formule 1, het knappe snoetje van Amber Brantsen op je scherm. Natuurlijk zijn die snelle auto’s ook fijn om naar te kijken, maar we weten allemaal dat Max Verstappen ook dit seizoen weer de winst binnen gaat slepen. Dus daar zit de spanning niet. Je plezier moet je dus ergens anders vandaan halen. Maar tot iedereens grote schrik is Amber Brantsen er niet bij met de Formule 1-testdagen. Haar schoonvader is overleden. Ze moet de opnames voor Viaplay dus even laten schieten. Dat is natuurlijk treurig nieuws. Hopelijk gaat het met de familie van Amber naar omstandigheden goed. Moet je dit weekend dan zonder Viaplay? Nee hoor, want Anne-Greet Haars vervangt tijdelijk Amber Brantsen. En die dame gaat voor prachtige televisie zorgen.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen kreeg baan bij Viaplay dankzij stiekeme ontmoeting in hotelkamer

Maak kennis met de knappe Anne-Greet Haars

Anne-Greet Haars is geen onbekende bij Viaplay, maar doet normaal niet de Formule 1 presenteren. Zij presenteert normaal bij Viaplay Handbal, met soms Tess Wester aan haar zijde, en Hockey met Noa Vahle en Ellen Hoog. Qua presenteren is ze dus zeker wel geschikt. Anne-Greet is wel echt een ander soort dame dan Amber Brantsen. Ze speelde vroeger ook hockey en is niet écht een F1-fan. Dat kan nog wel eens tegen haar gaan werken. Gelukkig is het maar voor één avond. Als de toch al zo kritische Viaplay-kijker haar maar heel laat.

Anne-Greet Haars gaat gegarandeerd in de smaak vallen bij kijkers

Ze weet niet misschien niet alles van de Formule 1, maar Anne-Greet Haars gaat sowieso in de smaak vallen bij de kijkers van Viaplay. Deze ontzettend knappe dame is namelijk echt een lust voor het oog. Je kan er met Anne-Greet van op aan dat je in ieder geval de hele tijd iets moois hebt om naar te kijken. Dus zelfs als ze niet alles weet, dan kan je nog steeds jezelf een beetje vermaken met de lach van deze knappe blondine op je scherm. Daarbij spreken de beelden ook wel erg voor zich bij de F1, dus heel veel commentaar heb je niet nodig.

Amber Brantsen volgende week gewoon weer terug

Voor iedereen die echt niet van deze verandering houdt is er goed nieuws. Amber Brantsen is volgende week gewoon weer terug op Viaplay. En dan kan je ouderwets genieten van de F1, op de manier die je gewend bent. Dan mag je weer tijdens de voor en nabeschouwing van de race kijken naar het zwoele gezicht van Amber Brantsen, terwijl ze je precies uitlegt wat er allemaal is gebeurt. Houdt dus nog even vol als je geen fan bent van Anne-Greet Haars, want vanaf volgende week is Amber terug van weggeweest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!