Kijker verrast: Deze voetbal-man zit ineens op de plek van Amber Brantsen bij Viaplay F1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is de komende maanden met verlof. Maar niet getreurd, want Viaplay heeft voor de F1 al vervanging geregeld. 

Koen Weijland neemt het stokje over van Amber Brantsen

Amber is de komende tijd niet op Viaplay te zien. Ze is namelijk met zwangerschapsverlof. En daarom moet iemand anders nu het stokje van haar over nemen. Dat wordt dus de komende tijd Koen Weijland. Vanaf de GP van Amerika is het Koen bij wie je moet zijn voor de updates en nabeschouwingen rondom de F1. Natuurlijk zijn de fans van Amber daar niet super blij mee, maar de knappe presentatrice komt uiteindelijk natuurlijk ook wel een keer terug. En dat is goed nieuws. Maar ze is nu gewoon een tijdje niet meer te zien op de streamingservice. En hoewel dat jammer is, is het misschien handig om haar vervanger een kans te geven. Misschien weet Koen iedereen wel te verbazen met zijn presentatietalent.

Koen Weijland is een voormalig FIFA (voetbalgame)-speler

Wat is Koen zijn connectie dan met sport? Hij heeft niet zo heel erg veel met de F1 namelijk. Je kan hem kennen van de voetbaluitzendingen van Viaplay en van zijn eigen YouTube kanaal. Op dat kanaal plaatst hij vooral filmpjes over zijn tijd als e-sporter. Dat is namelijk hoe Koen bekend is geworden. Hij was namelijk een ontzettend goede FIFA speler. Hij is zelfs vijf keer Nederlands lampioen geweest in het voetbal spelletje. Van voetbal weet Koen dus een hoop af, maar kan hij ook zo gemakkelijk meepraten over de F1?

Koen Weijland noemt zichzelf geen kenner

De voormalig e-sporter ziet zichzelf niet als een enorme F1-kenner. Hij volgt natuurlijk wel alle races en wat om de teams heen gebeurt, maar hij zit niet zo diep in de races en de sport als andere mensen. Of dat nou een goed begin is voor de presentator, dat is maar de vraag. Mensen kijken toch wel graag naar de Formule 1 op Viaplay voor een stukje kennis en kunde. En als Koen die niet heeft, dan wordt dat lastig. Hij geeft wel aan dat hij zich vooral gaat richten op het presenteren en dat de analisten aan tafel zich op de inhoud mogen focussen. Misschien is dat ook wel beter.

Anne-Greet Haars was de favoriet van de meeste kijkers

Veel mensen hadden wellicht op Anne-Greet Haars gerekend om het stokje van Amber Brantsen. Maar dat betekent niet dat Anne-Greet helemaal niks meer doet binnen de F1. Zij mag namelijk het programma In de Slipstream gaan presenteren. En dat gaat de knappe blondine natuurlijk hartstikke goed doen. Ook zal ze zich bemoeien met de presentatie van de Sprintrace. Dat betekent dat de knappe presentatrice de komende tijd in ieder geval genoeg te doen heeft. Je zal dus alsnog ontzettend veel van deze prachtige dame gaan zien op Viaplay. En daar wordt iedereen blij van.

Lees ook: Foto: Blonde Anne-Greet Haars is de onverwachte vervanger van Amber Brantsen bij Viaplay F1

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!