Foto: Ajax-fans schrikken enorm van de nieuwe coupe van Davy Klaassen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davy Klaassen heeft zichzelf even getrakteerd op een nieuw kapsel. De voetballer heeft opeens weer een coupe vol haar en fans zijn verbaasd!

Voetballer Davy Klaassen verrast iedereen met nieuw kapsel

Davy Klaassen speelt sinds afgelopen zomer bij Internazionale in Milaan. Dat de zon hem goed doet, dat kan je wel merken aan zijn kop. Waar Davy eerst een erg teruglopende haarlijn had, heeft hij inmiddels een volle kop met haar te pakken. Misschien dat het de warme temperaturen zijn, of hij heeft daar gewoon een ontzettend goede haardokter gevonden. Wat Hij Davy ook gedaan heeft, het werkt wel. Want de laatste weken groeit er steeds meer haar bij. De oud-Ajacied loopt inmiddels rond met een ontzettend mooie coupe. Zijn vriendin Laura Benschop postte even een foto van hen samen en daar kan je opeens de voetballer op een hele andere manier aanschouwen, met een flinke bos haar op zijn hoofd.

Lees ook: Foto: Raakt deze Feyenoorder de ‘mooiste spelersvrouw van Nederland’ kwijt aan Ajax-speler?

Niet iedereen is enthousiast over het kapsel van Davy Klaassen

Er zijn natuurlijk ook mensen die minder enthousiast zijn over het kapsel van Davy Klaassen. Die zijn ook erg vocaal op Twitter en andere platformen. Maar goed, je kan als voetballer ook niet iedereen tevreden houden. Davy zelf lijkt in ieder geval erg blij te zijn met zijn nieuwe kapsel. Dat laat hij ook flink blijken op zijn social media.

Een verrassende opstelling voor Ajax tegen FC Utrecht

Bij Ajax zelf hebben ze momenteel wat anders aan hun hoofd dan het kapsel van hun oud-speler. Het gaat namelijk niet zo heel erg goed op het veld. En daarom kiezen ze voor hun duel met FC Utrecht voor een andere basis opstelling. Zo speelt de 19 jarige Kristian Hlynsson mee in de basis. Dat is een bijzondere keuze van trainer Maurice Steijn. Maar het kan natuurlijk ook gewoon ontzettend goed uitpakken voor de club uit Amsterdam. Er werd eerder al flink gespeculeerd wie de basis zouden halen, maar Maurice Steijn heeft blijkbaar al die speculaties gezien en heeft nog wat aanpassingen aangebracht. Er zijn momenteel wat twijfelgevallen bij Ajax, en van hen speelt eigenlijk alleen Tahirovic. Het is een flinke omschakeling dus voor Ajax, maar misschien pakt het juist goed uit. Het team uit Amsterdam heeft Jay Gorter op doel staan. Voor hem staan als verdediging de spelers Gaaei, Josip Sutalo, Jorrel Hato en Borna Sosa. Daarvoor staat dan weer Hlynsson die aan weerskanten gesteund wordt door Kenneth Taylor en Tahirovic. De mannen die voorin het verschil moeten maken zijn Carlos Forbs, Brian Brobbey en aanvoerder Steven Bergwijn. Of Ajax met deze opstelling gaat winnen valt te bezien, maar het belooft in ieder geval een spannende wedstrijd te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.