Kelly Piquet speelt mogelijk grote rol in Mercedes-transfer van Max Verstappen na rel rondom Christian Horner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zal Verstappen een transfer maken na de rel rondom Christian Horner? Kelly Piquet lijkt hier in ieder geval een voorstander van te zijn.

Er is al langere tijd veel rumoerigheid binnen het team van Max Verstappen. Christian Horner zou namelijk grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond door het versturen van getinte appjes. Deze appjes zijn ook gelekt, maar toch is hij om de een of andere reden niet geschorst. Nu leek alles dus weer helemaal in orde te zijn, zeker na de overwinning van het team tijdens het eerste raceweekend.

Transfer naar Mercedes voor Max Verstappen?

Toch blijkt dit niet helemaal zo te zijn. Zo gingen er ook geruchten rond dat Verstappen een transfer zou maken naar Mercedes. Hier komt natuurlijk een plekje vrij, omdat Hamilton volgend seizoen naar Ferrari verkast. Kelly Piquet zou hier wel blij mee zijn. Zij laat zich namelijk wel vaker uit rondom politieke kwesties. Ze ziet het daarom hoogstwaarschijnlijk niet zitten om tijdens bijeenkomsten en feesten met Christian Horner in één ruimte te zitten. Daarnaast heeft ze ook nog eens een eigen merk en zal ze mogelijk niet geassocieerd willen worden met een controversieel figuur als de teambaas van Red Bull-racing.

Max Verstappen en Kelly Piquet

Red Bull medewerkster gaat in beroep op zaak Christian Horner

Het leek er even op dat de rust volledig was wedergekeerd, maar na de geruchten over de transfer van Verstappen en de zaak rondom grensoverschrijdend gedrag van Horner is er weer een nieuwe storm. De medewerkster van Red Bull gaat namelijk in beroep. Ze zou niet tevreden zijn geweest met de uitkomsten van de zaak. Christian Horner is namelijk niet geschorst, terwijl de appjes toch wel erg grensoverschrijdend waren. Er is nog vrij weinig bekend over de zaak, maar het is in ieder geval zeker dat de medewerkster in beroep gaat. Een nachtmerrie voor het team van Verstappen dus.

Max en Jos Verstappen zien Horner liever vertrekken.

Als het aan Jos Verstappen ligt zal Christian Horner moeten vertrekken bij het team van Red Bull. Hij zorgt met zijn gedrag voor enorme onrust binnen het team. De focus moet elke week weer opnieuw volledig gericht zijn op het team, om elke week een stukje beter te worden en de concurrentie voor te blijven. Ook Max hoopt dat er weer rust en vooral focus terugkeert binnen het team. Hij zegt zich er niet mee te willen bemoeien en zich vooral wil focussen op het racen. Uiteindelijk heeft zelfs ook gezegd dat het hem niet per se heel veel uitmaakt voor welke teambaas hij racet, als er maar gewonnen wordt.

Kelly Piquet

Gaat Verstappen naar Mercedes?

Met al deze onderwerpen die spelen klinkt dat gerucht om te vertrekken naar Mercedes ineens niet meer zo heel slecht. Ondanks dat de auto van Mercedes niet zo snel is als die van Red Bull heeft Mercedes de rest van zijn zaakjes wel op orde. Er heerst een betere sfeer en rust in het team. Genoeg te beleven in de Formule 1 wereld dus.

Meer zien van Kelly en Max doe je op Instagram.

Wil jij meer zien van het knappe model Kelly Piquet? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina voor haar mooiste modellen foto’s. Wil je ook op de hoogte blijven van het komende seizoen van Max Verstappen? Ga dan via deze link naar zijn kanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!