Davina Michelle is stiekeme betasters zat en bijt van zich af: ‘Handen thuis!’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Davina Michelle heeft even genoeg van alle aandacht en besluit om daar maar een keer wat aan te doen. 

Natuurlijk zitten de fans van Davina Michelle al even te wachten op een nieuw nummer en nu hebben ze dat eindelijk gekregen. Haar nieuwe nummer heet ‘I said no sir’ en lijkt een soort boze boodschap richting iedereen die graait zonder toestemming. En dat dit nog steeds veel te vaak gebeurt in de Nederlandse clubs, discotheken, barretjes en gewoon op de werkvloer, blijkt maar weer uit de boodschap van het nummer van Davina. Maar de voormalig blonde zangeres is er nou wel een keer helemaal klaar mee. Ze besluit om haar boodschap er flink uit te schreeuwen tijdens het liedje. Dat lijkt de zangeres erg goed te doen. Het is mooi om te zien hoe Davina zich inzet tegen dit soort acties. En nog met een erg goed nummer ook. Bekijk haar aankondiging van het nummer hier!

Davina Michelle heeft een duidelijke boodschap

De zangeres heeft een erg duidelijke boodschap als je het nummer zo hoort. “Blijf met je poten overal vanaf” is de overduidelijke toon van het nummer. Het nummer lijkt dan ook geschreven met alle mannen van Nederland die hun handjes niet thuis kunnen houden in het achterhoofd. Dat dit nog een groot probleem is mag duidelijk zijn, anders zou Davina daar ook niet over zingen. De zangeres heeft een zeer helder punt. Haar mooie vormen mag je alleen aan zitten, als de baas het zegt. En dat is zij gewoon zelf. Dus zolang Davina het niet wil, komt niemand aan haar. En zo hoort het natuurlijk. Een krachtige boodschap in een krachtiger jasje, dat is het nummer van Davina.

Davina Michelle maakt debuut live op de radio

Het nummer ‘I said no sir’ werd even flink geïntroduceerd aan de Nederlandse luisteraar, toen Davina het live mocht zingen op de radio. Dat is nog eens een krachtige manier van je vrijdagochtend starten. Davina Michelle laat met haar stemgeluid gelijk heel Nederland wild worden. Dat is nou eenmaal wat haar sound met je doet. Dat Davina weer een regelrechte hit te pakken heeft dat mag duidelijk zijn. Het is nog even wachten hoe lang het nummer de hitlijsten zal domineren, maar dat zal ongetwijfeld gaan gebeuren. De blonde zangeres heeft absoluut weer een banger te pakken.

Met haar nummer is Davina Michelle gelijk weer onder de aandacht

Ze was misschien even weggezakt, maar met dit nummer is Davina Michelle gelijk weer terug onder de aandacht. Natuurlijk wil elke radiozender nu haar nummer draaien en wordt ze aan de lopende band gebeld voor interviews. Davina Michelle staat weer vol in de schijnwerpers. En dat is geheel terecht. Met zo’n fantastisch nummer kan het ook niet anders of Davina is de komende tijd niet meer weg te denken uit de harten van de Nederlandse muziekliefhebbers. Davina Michelle probeert er alles aan te doen om zichzelf te bewijzen als de grote muzikant die ze is. En met een nummer als dit, gaat dat natuurlijk geheid lukken.

Blijf via Instagram op de hoogte van Davina Michelle

Als je Davina Michelle op Instagram volgt, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...