Jutta Leerdam kijkt volgers verleidelijk aan op heerlijke slaapkamerselfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam weet haar volgers opnieuw goed te verleiden met een mooie selfie. De locatie van de foto lijkt dit keer de slaapkamer te zijn. Wat wil Jutta daarmee zeggen?

Jutta Leerdam verwent haar volgers opnieuw met een uiterst uitdagend kiekje via Instagram. De blondine leek duidelijk even een rustige dag te hebben, en besloot daarom een verleidelijk kiekje te schieten. Hierdoor raken haar volgers nóg meer verliefd op d’r dan ze al waren, en lijkt de populariteit van onze blonde schaatsster naar het dak te schieten. Kan jij deze waanzinnige foto weerstaan?

Jutta Leerdam deelt heerlijke selfie

Jutta Leerdam is natuurlijk één van Nederland’s knapste dames, dus verleiden is iets waar de blondine een kei in is. Eigenlijk hoeft Jutta het niet eens te proberen, elke foto van haarzelf is fenomenaal. Echter lijkt de blondine dit keer een selfie te hebben geschoten die tot nu toe boven elke andere selfie uitsteekt. Het is tenslotte vanuit de slaapkamer. Op de foto die Jutta Leerdam op Instagram zet zien we de blondine met haar wilde haren naar één kant. Terwijl ze haar kin op haar hand laat rusten kijkt ze d’r volgers verleidelijk aan. Ze heeft bij de selfie een vraag staan, waar haar volgers iets kunnen neerzetten; “Tell me the best advice you ever gotten“. Het beste advies wat haar volgers ooit hebben gekregen zal waarschijnlijk het volgen van Jutta Leerdam zijn. Want de blondine bewijst met dit kiekje opnieuw dat ze één van ’s lands mooiste verschijningen is.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat haar troeven zien in zeer nauwsluitend schaatspakje

Lenige Jutta Leerdam schittert op schaars geklede kiekjes

Jutta Leerdam is van beroep natuurlijk topschaatsster, maar met zo’n uiterlijk valt het bijna niet te vermijden om modellenwerk te gaan doen. Echter is dit iets want onze blondine natuurlijk al enige tijd doet, en inmiddels lijkt het de droom van iedere fotograaf te zijn om Jutta voor de camera te zien verschijnen. Dit keer was het de beurt aan een fitnessbedrijf, om als reclame de fitte blondine te laten poseren. Hiervoor ging Jutta schaars en strak gekleed, en poseerde ze intiem voor de camera. Ook toonde de blondine haar lenigheid door middel van wat lenige poses. Zo zien we Jutta onder andere op de grond zitten, met haar benen in een knappe positie. En dat nog wel terwijl ze zo’n strakke broek aanheeft. Ook het topje van de schaatsster lijkt er niet om te liegen. De hele outfit is uiterst pikant, en de blik van Jutta spreekt wederom boekdelen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam blikt terug op 2022 in knellend topje

We zitten inmiddels al enige tijd in 2023, maar toch leek Jutta Leerdam het nodig om nog even terug te blikken op het vorige jaar. Echter leken haar volgers dat helemaal geen probleem te vinden, want de foto waarmee ze via Instagram verscheen was wederom lekker pikant. Op de foto’s is vooral het topje het kledingstuk wat in de schijnwerpers staat. Jutta draagt een paars bovenstukje wat uiterst strak om haar lichaam zit. Hierdoor knelt er het een en ander maar schittert Jutta er hoe dan ook in. Wordt het 2023 van de blondine net zo pikant als 2022?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...