Lies Zhara laat samen met zusje zien wat ze van oudere mannen vindt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De populaire influencer LIes Zhara heeft met haar zusje een video gemaakt en laat daarmee haar eigen voorkeuren zien. 

Lies Zhara valt stiekem op oudere mannen

De blonde influencer heeft veel mannen achter zich aan zitten. Dat is ook logisch, aangezien ze er ontzettend goed uit ziet. Daarom krijgt ook elke foto die Lies online zet zoveel likes erop. De blondine doet het ontzettend goed bij het overgrote deel van de mannen in Nederland. Andersom is dat echter niet zo. Er is een grote groep mannen in Nederland die helaas afvallen voor Lies Zhara als het om daten gaat. En dat zijn namelijk mannen die rond en na 2001 geboren zijn. Die vindt Lies Zhara een stuk minder interessant als je haar nieuwste video moet geloven.

Lies Zhara en haar zusje rennen weg van jonge mannen

De blondine en haar zusje laten in een kort filmpje zien wat ze nou eigenlijk vinden van mannen van hun eigen leeftijd. En dat is niet best. Lies is geboren in 2001 en vindt mannen die uit het zelfde jaar komen, of net daarvoor of daarna, eigenlijk helemaal niks. In het filmpje lopen ze daar dan ook snel voorbij. Maar oudere mannen, daar rent Lies Zhara als een bezetene op af. Alle mannen van ongeveer een jaar of dertig mogen zich dus gelukkig prijzen, want een dame als Lies Zhara ziet ze gewoon zitten. En dat is natuurlijk goed nieuws. Nu worden mannen natuurlijk ook beter op latere leeftijd. En gelukkig zijn er steeds meer mooie vrouwen, zoals Lies Zhara, die dat in gaan zien. Zo heb je als man meer dan genoeg om van te genieten terwijl je ouder wordt. Bekijk het filmpje van een wegrennende Lies Zhara hier!

De meeste mannen zien een dame als Lies Zhara wel zitten

Als het op de mannen aankomt, dan zien die een dame als Lies Zhara zeker wel zitten. Er zijn een hoop mannen die online elke foto van de blondine van een like voorzien. Lies heeft dus nog steeds genoeg om uit te kiezen als het op daten aankomt. Maar misschien dat ze er voorlopig nog helemaal niet op zit te wachten. Het is namelijk verrassend stil rondom het liefdesleven van de blondine. Zou ze wel aan het daten zijn of laat ze dat nu even voor wat het is?

Lies Zhara maakt mannen gek met mooie foto’s en filmpjes

Ondertussen blijft Lies Zhara gewoon doorgaan met het maken van mooie foto’s en filmpjes voor haar volgers. En die zijn altijd erg fijn om te zien. Daarmee maakt ze de mannen van Nederland helemaal gek. Die vinden het heerlijk om te kijken naar de mooie plaatjes van de blondine. Lies ziet dat als een groot compliment en gaat daarom fijntjes door met het plaatsen van al die leuke content. Zo heb je nog iets stralends om naar te kijken deze winter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!