Job Knoester maakt De Slimste Mens-duo met grond gelijk tijdens Vandaag Inside: ‘elitaire hork’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Of we Vandaag Inside-tafelgast Job Knoester ooit bij De Slimste Mens kunnen verwachten? Na deze uitspraken hoeft hij écht niet meer op een uitnodiging te rekenen…

In een uitzending van Vandaag Inside heeft advocaat Job Knoester het Slimste Mens-duo Philip Freriks en Maarten van Rossem even met de grond gelijk gemaakt. Vrienden van Job raadden hem aan het programma eens een kans te geven, en tipten hem zelfs als ideale deelnemer. Na het programma gezien te hebben, weet Job genoeg: hij vindt het verschrikkelijk vervelend om naar te kijken. Hij noemt Philip Freriks zelfs een hork! Hij vindt het een vreselijke man, omdat hij vragen stelt aan de kandidaten, maar vervolgens weer weg kijkt omdat het antwoord hem niet interesseert. Hierna gaat hij verder over Maarten van Rossem, die hij verschrikkelijk elitair vindt.

René van der Gijp houdt Wilfred Genee voor de gek

Nadat Job Knoester uitlegt dat Philip Freriks altijd heel ongeïnteresseerd reageert na het stellen van een vraag zegt René: “Ik ken er nog een.” Hiermee doelt hij natuurlijk op Wilfred Genee. De Vandaag Inside-presentator staat erom bekend dat hij terwijl gasten aan het woord zijn altijd op zijn mobieltje kijkt. Wilfred haakt hier natuurlijk op in door tijdens het gesprek heel demonstratief z’n telefoon erbij te pakken. Niemand komt ongeschonden uit dit gesprek: ook Job wordt nog even aangepakt. Het gaat over de leeftijd van zijn veel jongere vrouw. Zo vraagt René aan Job hoe oud zijn vrouw nou eigenlijk is. Johan antwoordt meteen met “14”.

Meer zien van Vandaag Inside?

Wil jij meer zien van Vandaag Inside? Kijk dan even op hun Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.