Foto: Deze blonde dame zit achter de desk bij Viaplay tijdens de F1-testdagen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Echte F1-fans zitten deze dagen aan de buis gekluisterd voor de F1-testdagen. Wie zien zij tijdens de Viaplay-uitzendingen achter de desk zitten? Dat is Anne-Greet Haars!

De Formule 1 gaat weer bijna van start, maar eerst komen de testdagen eraan. Deze zullen gepresenteerd worden bij Viaplay door niemand minder dan de knappe blondine Anne-Greet Haars. Zij zal de kijker samen met Christijan Albers en Giedo van de Garde meenemen tijdens de testdagen van de Formule 1. Anne-Greet valt weleens vaker in bij Viaplay. Dit doet zij vooral omdat Amber Brantsen, de vaste Viaplay presentatrice, een deel van afgelopen seizoen afwezig was vanwege zwangerschapsverlof. Het trio kijkt aandachtig naar Bahrein waar het ‘onofficiële’ begin van het nieuwe seizoen start. De komende dagen zullen we er dus achter komen welke teams een goede auto hebben gebouwd en kans zullen maken op de titel. Iedereen is natuurlijk erg benieuwd of Max Verstappen dit jaar voor de vierde keer op rij de wereldtitel in de wacht zal slepen.

Anne-Greet Haars

Amber Brantsen terug na zwangerschapsverlof?

Amber Brantsen keert hoogstwaarschijnlijk ook weer terug als presentatrice van het programma. Zij kreeg ongeveer op de helft van het vorige seizoen haar tweede kindje. Ze kreeg samen met haar man Rachid een zoontje genaamd Flender. Ze laten op Instagram weten dat Flender als twee druppels water op zijn grote zusje Taylor lijkt. Ook laat Amber Brantsen op haar Instagram zien dat ze alweer in de studio is.

Meer zien van Anne-Greet Haars en Viaplay Racing?

Wil jij meer zien van Anne-Greet Haars en Viaplay Racing? Klik dan op de namen om naar hun Instagram verwezen te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!