Vaste sidekick neemt afscheid bij Vandaag Inside: ‘nergens meer welkom’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd om afscheid te nemen van een vaste sidekick van het goed lopende programma. Maar waarom gaat Job Knoester er vandoor?

Job Knoester neemt emotioneel afscheid van Vandaag Inside

Maar gelukkig blijkt het om niks anders te zijn dan een ver doorgetrokken grap, die door de mannen van Vandaag Inside dan wel weer goed is doorgevoerd. Job Knoester, die alweer twee jaar lang met enige regelmaat vast aan tafel verschijnt bij het leuke praatprogramma, doet alsof hij de show gaat verlaten. In de Wandelgangen, de online rubriek van de show, neemt Job afscheid van Vandaag Inside. Maar het gaat natuurlijk maar om een grapje. Want in de uitzending van maandag maakte Wilfred namelijk de opmerking dat het Job zijn laatste show was. Daar meende hij natuurlijk niks van, maar de mannen spelen daar nu wel lekker op in.

Wilfred Genee en Job Knoester spelen toneelstukje aardig door

“Het is een bijzonder en gek moment” opent Wilfred het gesprek. Wat volgt is een toneelstukje tussen de twee mannen waarop ze net doen alsof Job ook echt de show gaat verlaten. En dat weten ze best wel serieus door te spelen. De reden voor Job zijn ‘vertrek’? Hij zou net iets te hard zijn geweest tegen Mark Rutte, die toch stiekem wel een lieve man bleek te zijn. Helemaal opgaand in zijn rol vraagt Wilfred aan Job hoe hij zijn tijd bij het programma heeft ervaren en hoe hij terugkijkt op de periode. Job zal er wel aan gewend zijn, dat afscheid nemen, vanwege al die huwelijken, grapt Wilfred nog. Met een fles Rutte gin neemt de vaste tafelgast dan zijn exit en verlaat de studio. Waarschijnlijk zien we hem binnen een dag weer aan tafel zitten. Kijk hier het fragment!

Job Knoester is het nooit eens met Johan Derksen in Vandaag Inside

De mannen hebben het tijdens het ‘afscheid’ van Job nog even over de mooie jaren bij het programma. Uit dat gesprek komt naar voren dat Job het eigenlijk nooit met Johan Derksen eens was. Hij ging altijd lekker fel de gesprekken in. Maar nu moet Job toch toegeven dat hij het stiekem vaker met Johan eens is dan hij van tevoren had gedacht. En Job vindt dat hij al die jaren zichzelf is gebleven, ondanks alles. En daar is hij trots op. Zijn vrouw kan dat blijkbaar beamen. Die zegt dat namelijk continu tegen hem thuis. Toch fijn dat Job zoveel ondersteuning thuis vindt.

Job Knoester beschuldigt Mark Rutte in Vandaag Inside

Waarom Job zo nodig ‘weg’ moest? De vaste tafelgast van VI had in een vorige aflevering geen goed woord over voor Mark Rutte. Job vond dat de premier te lang was blijven zitten. Maar maandag kwam hij daar toch even op terug. Job is van mening dat hij te hard is geweest voor Rutte. Na wat nagevraagd te hebben blijkt Mark Rutte toch wel lief en empathisch te zijn. En daarom neemt Job het terug dat Rutte een psychopaat is. Dat waren namelijk de woorden die hij eerder gebruikte. Job keert zich in een emotioneel moment tot Rutte: Hij zat er naast. Wilfred Genee roept meteen dat dit de laatste keer is dat ze Job aan tafel hebben en Johan Derksen haakt daar nog even op in: “misschien is het gepast dat Job meteen weg gaat.” Job verlaat daarop onder luid applaus de studio. Dat fragment kan je dan weer hier zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!