Video: Schaatsster Pien Hersman gooit benen wijd in ontzettend strakke sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft weer een nieuwe video online gezet en wat is dat toch een leuke geworden. Als fan van deze schaatsster moet je dit gezien hebben.

Schaatsster Pien Hersman schittert momenteel in een opvallende campagne voor Body&Fit. De bevroren setting van de schaatsbaan vormt het perfecte decor voor haar nieuwste samenwerking met het merk, waarbij ze haar sportieve flair uitstraalt. Ze mag goed laten zien wat ze waard is op het ijs en in de sportschool en ondertussen komen beelden van het merk tussendoor. Natuurlijk ziet het filmpje er onwijs goed uit, maar alles van Pien Hersman is nou eenmaal mooie om naar te kijken. Bekijk daarom snel de video hier en geniet!

Pien Hersman laat volgers smullen met mooie plaatjes

Pien Hersman heeft een groeiend aantal trouwe volgers op Instagram, die dagelijks smullen van de kiekjes die ze deelt. Haar posts zijn een ware traktatie op de tijdlijnen van vele mannen in Nederland. Met haar opvallende outfits en mooie pakjes lijkt ze haar volgers flink te kunnen vermaken. Het lijkt alsof Instagram niet genoeg kan krijgen van het leven van Pien, gezien het toenemende aantal bewonderaars op haar account. Haar constante stroom van mooie foto’s houdt haar publiek geboeid. Die kunnen absoluut geen genoeg krijgen van deze enthousiaste schaatsster.

Pien Hersman is een natuurtalent voor de camera

Pien Hersman staat bekend om haar liefde voor het delen van foto’s en ze is zeker niet cameraschuw. Ze grijpt elk moment aan om een leuk kiekje te schieten voor haar volgers, en met succes. Haar mooie foto’s weten steeds weer de juiste snaar te raken bij haar publiek, dat onder de indruk is van haar mooie vormen en geweldige outfits. Door steeds maar weer foto’s te delen blijft Pien haar volgers betoveren.

Pien Hersman weet niet van ophouden

Wat maakt Pien Hersman zo populair, vooral onder mannen? Het antwoord is simpel: haar prachtige verschijning en haar stralende persoonlijkheid. Pien’s mooie vormen, vooral in haar strakke schaatspakjes, maken een diepe indruk op haar publiek. Al dat sporten heeft geleid tot vormen die je als man niet kan negeren. En Pien is voorlopig nog niet van plan om te stoppen, zowel met haar sportieve activiteiten als met het delen van ontzettend mooie foto’s van zichzelf. Je kan dus uitkijken naar nog veel meer mooie plaatjes van de schaatsster.

Geniet van de vormen van Pien Hersman

De strakke vormen van Pien Hersman zijn niet te missen, vooral niet wanneer ze in haar schaatspakje op het ijs staat. Haar mooie achterkant en goed gevormde figuur worden perfect geaccentueerd door haar outfit, wat resulteert in adembenemende foto’s die haar volgers blijven fascineren. Maar het gaat niet alleen om haar verschijning op het ijs; Pien weet ook buiten de schaatsbaan indruk te maken met haar stijlvolle kleding. Haar keuze voor kleding die haar vormen flink benadrukt, laat zien dat Pien echt wel weet wat haar volgers willen zien. De mooie schaatsster verhult zich in ieder geval niet meer dan nodig en laat trots aan de wereld zien hoe ze eruit ziet. Wat een fijne meid is het toch ook!

Meer genieten van Pien Hersman? Kijk op Instagram

Als je nou nog meer wilt zien van Pien Hersman, dan moet je even op Instagram kijken. Daar staan nog veel meer mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?