Holly Mae Brood steelt de show bij Love Island met oogverblindende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Love Island Nederland is mede dankzij presentatrice Holly Mae Brood weer een succes! De 26-jarige Holly weet de kijker ook dit seizoen weer te verbazen met haar spraakmakende outfits. Terwijl de temperaturen in de Spaanse villa blijven stijgen, krijgt Holly heel toepasselijk steeds minder kleding tot haar beschikking! Dat ziet er zo uit…

Holly Mae Brood op Love Island

Elke aflevering waar Holly Mae Brood te zien is in Love Island weet ze met haar opvallende outfits hét onderwerp van de aflevering te worden. Zo wist de actrice gelijk al in opspraak te komen met het jurkje dat ze aanhad tijdens de opening van het nieuwe seizoen van Love Island. Holly droeg hier namelijk een paarse jurk met schoudervullingen waar je u tegen zegt. Ook nu kon de 26-jarige presentatrice zich weer van haar beste kanten – dat zijn er veel – laten zien. Op Instagram regent het complimenten, onder andere voormalig GTST-collega Britt Scholte reageert: “Niet normaal mooi ben jij!”

Lees ook Dit zijn de mooiste Instagram foto’s van Sylvana Ijsselmuiden

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Holly Mae Brood heeft al relatie

Holly Mae Brood hoeft zelf niet mee te doen aan Love Island, ze is namelijk al sinds augustus 2016 samen met acteur Soy Kroon. Het stel speelde allebei in de serie Goede Tijden Slechte Tijden en gingen er in 2018 met de winst vandoor in het programma Dance Dance Dance. Ondanks dat ze alweer bijna vijf jaar gelukkig zijn met elkaar wordt er nog niet nagedacht over kinderen omdat ze het hier beide te druk voor hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!