Helene Hendriks laat zich keihard aanduwen door deze onverwachte BN’er

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft weer een paar leuke plaatjes gedeeld met haar volgers op Instagram en dat levert toch wel het een en ander aan commotie op.

Hélène Hendriks en Leo Driessen maken het bont

In de schitterende wereld van de showbizz vinden soms ontmoetingen plaats die zelfs de meest doorgewinterde entertainment liefhebbers verrassen. Recentelijk beleefde de charmante presentatrice Hélène Hendriks een onverwacht komisch moment met voetbalcommentator Leo Driessen. Hélène liet zich op een stoel door de gang glijden met Leo die achter haar liep te duwen. De presentatrice liet zich als prinses behandelen en gleed door de hallen van de televisiestudio heen. Dat was nog eens genieten voor de blondine.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks is bijna onherkenbaar op straat met harige vermomming

Leo Driessen duwt Hélène Hendriks de Spotlights in

In een onverwachte wending duwt voetbalcommentator Leo Driessen Hélène Hendriks in door de gangen van de studio. Het ziet er zo wel heel erg grappig uit allemaal. Het laat maar weer goed zien dat beide BN’ers een flinke dosis humor in huis hebben. Ze kunnen er allebei dan ook flink om lachen. Vooral Hélène Hendriks heeft het prima naar haar zin. Die hoeft namelijk zittend niet zoveel te doen.

Lees ook: Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

Hélène Hendriks beleeft avond van haar leven

Presentatrice Hélène Hendriks beleefde een betoverende avond als gastartiest bij John de Bever en zijn partner Kees in Ahoy, waarbij ze hun bekende huiskamersfeer naar het podium brachten. De muzikale avond was doorspekt met bijzondere momenten, en Hélène genoot zichtbaar van de unieke ervaring. De aanwezigheid van speciale gasten, waaronder Caroline van der Plas, Johan Derksen en de legendarische Lee Towers, voegde een extra dimensie toe aan de avond.

Het liefdesleven van Hélène Hendriks

Lange tijd hield Hélène Hendriks haar liefdesleven privé, wat leidde tot speculaties en geruchten. Maar eind 2022 deed ze een boekje open en bevestigde dat ze gelukkig is en een vriend heeft. Of dat nog steeds zo is, dat is maar de vraag. Soms hint Hélène wel naar haar relatie en geeft tekenen dat zij en haar partner nog steeds bij elkaar zijn. Maar anders heeft Hélène altijd nog de mannen van VI in haar leven. En dat is meer dan genoeg soms. Die zijn namelijk zo flink aanwezig, dat Hélène misschien niet eens de kans krijgt om aan een ander te denken. De blondine lijkt in ieder geval niet ongelukkig te zijn en dat is natuurlijk zeer goed nieuws.

Hélène Hendriks keert terug bij Vandaag Inside

Fans van het praatprogramma Vandaag Inside kunnen zich verheugen, want Hélène Hendriks schuift weer aan als gewaardeerde gast. Haar expertise, humor en vrolijke karakter voegen een uniek element toe aan het programma. De blijdschap onder de kijkers is dan ook groot nu Hélène weer haar opwachting maakt bij dit geliefde programma, waar ze op heerlijke wijze grappen en grollen deelt met de mannen aan tafel. Ze zal nog af en toe wel een beetje in de maling worden genomen door de drie heren. Maar dat is niet zo erg, want het komt vanuit een goede plek.

Hélène Hendriks op Instagram, dat moet je zien!

Op het sociale mediaplatform Instagram deelt Hélène Hendriks regelmatig glimpsen van haar veelzijdige leven. Of ze nu op het voetbalveld staat, ontspant op het strand, of een moment deelt met haar trouwe viervoeter, alles is te vinden op haar Instagram-account!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...