Hélène Hendriks laat zien wie er altijd in haar schoot mag kruipen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is een onwijs gewilde dame, maar de enige die bij haar in de buurt mag komen is deze persoon!

Hélène Hendriks laat alleen deze persoon toe op haar schoot

De knappe blondine laat lang niet iedereen toe in haar leven. Dat is wel duidelijk, aangezien er nogal weinig bekend is over de privésituatie van Hélène Hendriks. De presentatrice lat zich liever niet zo uit over haar eerdere relaties en vindt het allemaal wel best om dat iets meer een mysterie te houden. Maar dat betekent niet dat ze helemaal geen behoefte voelt tot warmte en genegenheid. Gelukkig heeft Hélène Hendriks daar de perfecte oplossing voor gevonden. De blondine heeft namelijk een trouwe viervoeter in huis genomen. En die mag wel gewoon overal aan meedoen. Bijvoorbeeld aan een flinke knuffelsessie op de bank. Daar is de hond van Hélène Hendriks erg goed in. Kijk maar op deze foto!

De hond van Hélène Hendriks mag bij haar op schoot

Eén hond laat heel erg veel mannen binnen Nederland enorm jaloers worden. De hond van Hélène Hendriks mag namelijk lekker bij de blondine op schoot kruipen. En in deze koude winterdagen zouden er een hoop mannen zijn die graag met het beestje van plek zouden willen ruilen. Of hebben ze toch misschien liever dat Hélène Hendriks bij hen op schoot kruipt? Hoe het ook zijt, het is wel een puntje waar de meeste mannen op stuklopen. Hélène Hendriks vindt het niet erg om de hele winter knuffelend met haar hond door te brengen, dus die zal weinig veranderen in haar leven.

Hélène Hendriks heeft aan haar hond meer dan genoeg

In de media zorgt Hélène Hendriks er meestal voor dat ze niet te veel prijs geeft over haar datingleven. Ze weet ook wel dat wanneer ze dat wel doet, haar collega’s van Vandaag Inside er waarschijnlijk wat over te melden hebben. Maar zelfs wanneer Hélène Hendriks niks deelt over haar leven, proberen mensen er toch een beetje achter te komen wat haar bezighoudt. Maar wat mensen niet door hebben, is dat Hélène Hendriks misschien wel helemaal geen behoefte heeft aan een man. Zoals het er uit ziet vindt Hélène Hendriks het eigenlijk wel best. De blondine zit heerlijk in haar uppie, met haar hondje dan. En zo redt ze het eigenlijk heel erg goed.

Jaloerse mannen moeten nog even wachten op Hélène Hendriks

Misschien dat het in de toekomst wel veranderd. Dat Hélène Hendriks opeens wel openstaat voor een relatie. Maar dat valt nu toch niet te voorspellen. De mannen van Nederland moeten dus geduld hebben. Ondertussen zijn ze natuurlijk wel jaloers op de hond van Hélène Hendriks. Dat beestje mag namelijk gewoon even met de blondine knuffelen, waar de mannen dat minder goed af gaat. Maar ach, je kan natuurlijk niet alles hebben in het leven. Hélène Hendriks deelt gelukkig nog wel van tijd tot tijd leuke foto’s met haar aanbidders. Daar moeten ze het dan ook maar even mee doen. De foto’s die Hélène Hendriks deelt zijn in ieder geval leuk om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!