Heftig: Sophie Bouquet gaat los in strak pakje tijdens wilde GTST-vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft weer een heerlijk festival achter de rug. Ze neemt even een wilde pauze van GTST en dat voelt erg goed. 

De wilde danspasjes van Sophie Bouquet

De knappe actrice ken je natuurlijk van haar werk in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dar speelt Sophie ook niet de meest brave en onschuldige dame. In het echte leven is dat dan ook niet heel veel anders. De aantrekkelijk actrice uit GTST gaat namelijk het liefste lekker wild dansen op een festival. Samen met een vriendinnetje heeft Sophie een festival bezocht. Ze hebben hun mooiste kleren aangetrokken en zijn heerlijk wild heen en weer gaan schudden. Dat zag er natuurlijk wel erg spannend uit. Het is jammer dat er geen bewegend beeld van is, maar de foto zegt ook al een hoop. Sophie en haar vriendin gingen heerlijk los op het wel erg wilde feestje.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet gaat voor extreem laag topje in bloedhete zon
Sophie Bouquet houdt er wel van om flink los te gaan

In haar uiterst korte broekje ging Sophie er helemaal voor. Ze keert zich verleidelijk richting de camera, zodat er even een spannend plaatje gemaakt kan worden. Aan haar blik te zien heeft Sophie het ontzettend naar haar zin. Omdat ze zich een beetje opendraait, zie je de verleidelijke heupen van de actrice en een deel van haar achterwerk goed in beeld. Maar ook haar rijkelijk gevulde topje staat mooi op de foto. Wat je vooral ziet op het plaatje is dat Sophie echt wel heel erg goed los kan gaan. Dat vindt de knappe actrice dan ook erg leuk om te doen. Het feestje in de arme zon is voor Sophie zeker geslaagd.
Sophie Bouquet vulde hele weekend met groot feestje

Maar één dagje feesten is voor Sophie natuurlijk niet genoeg. Daar moet een  heel erg vol weekend van gemaakt worden. De knappe actrice feestte dagenlang achter elkaar door. En in elke foto die ze maakte, leek ze wel een ander verleidelijk pakje te dragen. Haar volgers konden het op een gegeven moment niet meer bijhouden. Sophie heeft het in ieder geval erg naar haar zin gehad en dat kan je vooral terugzien op de mooie plaatjes.

De verleidelijke blik van actrice Sophie Bouquet

Op de eerste foto die Sophie deelt op bovenstaande reeks, wordt gelijk maar weer goed duidelijk waarom ze zo geliefd is. De aantrekkelijke dame is namelijk erg goed in het opzetten van een enorm verleidelijke blik. Daarmee weet ze al haar volgers spontaan verliefd te laten worden. Sophie is er absoluut op uit om voor haar volgers de meest mooie plaatjes te maken en met een blik als deze moet dat toch zeker wel lukken. De actrice heeft van zichzelf een bepaalde verleidingskracht die ze maar al te graag inzet. Op die manier weet de knappe actrice de beste foto’s te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!