Foto: Yvonne Coldeweijer profiteert van juicy schandalen bij The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De drama rondom BN’ers, de cancelcultuur en al die geruchten: veel mensen vinden die nieuwtjes niet fijn om te horen. Toch is er één iemand in Nederland die er wél veel plezier uithaalt.

Wie de afgelopen jaren onder een steen heeft geleefd, weet waarschijnlijk nog niet wat ‘juice’ is. En mocht je het je toch afvragen: nee, het gaat hier niet precies om sap. Toch komt dat er wel een beetje in terug, want ‘juice’ is kort uitgelegd een sappig nieuwtje en/of roddel. Met dat woord kan één Nederlandse YouTuber in ieder geval makkelijk omschreven worden. Ze wordt ook wel de juicekoningin van Nederland genoemd: niemand minder dan Yvonne Coldeweijer. Het kan dat je nog nooit van die naam hebt gehoord, maar misschien doet LifeOfYvonne je wel een belletje rinkelen. Die naam gebruikt de juicekoningin namelijk op Instagram en YouTube. Daar kan je natuurlijk ook nog nooit van hebt gehoord, maar een van haar ‘juicy verhalen’ heb je vast en zeker wel eens voorbij horen komen…

Hoe lifeofyvonne met deze foto dé Juice-koningin werd

Nu herken je Yvonne alleen van een foto of video zoals die hieronder, met juice in haar hand. Maar voordat Yvonne tot juice-koningin gekroond werd, had ze zelf een carriere in de mediawereld. Ze heeft in grote musicals gespeeld, deed in 2009 mee aan K2 zoekt K3 en speelde meerdere rolletjes op tv en in films. Yvonne heeft zelfs meegedaan aan Wie Is De Mol in 2017. Toch blijft ze nu wat meer onder de radar, hoewel haar juice dat zeker niet blijft. Sinds 2015 heeft ze een YouTube-kanaal met van die standaard make-up en lifestyle video’s. In 2020 gooide ze het om en verwijderde ze bijna alle video’s. In haar comeback pakte ze het anders aan: ze focuste zich op het verspreiden van roddels en geruchten uit de Nederlandse amusementswereld. Achteraf bleek het een goudmijn voor Yvonne te zijn…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yv. (@lifeofyvonne)

The Voice drama is goed nieuws voor Yvonne Coldeweijer

Het heftige nieuws over The Voice Of Holland is inmiddels bij heel Nederland bekend en is natuurlijk voor niemand leuk. RTL heeft het programma van de buis gehaald, kijkers kunnen de talentenjacht waarschijnlijk niet meer volgen, mensen die werkzaam waren bij de show zijn erachter gekomen op wat voor een werkplek ze werkte en Jeroen Rietbergen en anderen kunnen hun (walgelijke) gangetje niet meer gaan. Gelukkig is er één iemand die wél profijt bij het hele gebeuren heeft, en dat is Yvonne Coldeweijer. Zij had dit nieuws natuurlijk liever ook niet gehoord, maar nu het er toch is pakt ze haar kans. Ze wist ook hier perfect op in te spelen en had een roddel klaarstaan. Die is te lezen én te zien in het artikel hieronder.

Lees ook: Video: Anouk stond vroeger wél achter misstanden The Voice

Yvonne Coldeweijer vertrouwt helemaal niemand

Waarom is Yvonne zo een fanatieke roddelaar? Je zou denken dat niemand plezier haalt uit de drama van anderen, maar de YouTuber doet dat toch wel. Ze heeft waarschijnlijk zelf genoeg drama gehad en is zich daarom op dat van anderen gaan richten. In 2016 had Yvonne een relatie waarin haar vriend met zeven andere vrouwen is vreemdgegaan. Dat is een van de vele redenen waarom de YouTuber niemand vertrouwt, en dus de ‘juice’ van iedereen op tafel gooit. Daar is ze er aardig ver mee gekomen, want een interview met Yvonne staat nu zelfs in de Quote. Op de video hieronder is daar een klein deel van te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yv. (@lifeofyvonne)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!