Foto: Puck Moonen ligt met benen wijd op de bank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen deelt een pikante video via Instagram. De blondine heeft zo haar eigen manier van uitrusten..

Puck Moonen is natuurlijk bijna iedere dag ontzettend hard aan het trainen. Dat kunnen we natuurlijk onder andere zien en mee volgen via de Instagram van de blondine. Ze deelt dagelijks foto’s en video’s van haar drukke train schema, en neemt haar volgers mee op pad. We zien haar iedere dag wel wielrennen, maar na zo’n uitputtende workout hoort natuurlijk ook genoeg rust. En die besluit de blondine dan ook optimaal te nemen. Puck laat zien dat ze zo op haar eigen manier rust neemt. En dat is tot verbazing van veel mensen een uiterst opvallende positie..

Puck Moonen rust uit in opvallende positie

Puck Moonen deelde onlangs weer allerlei video’s en foto’s in haar verhaal omtrent haar train schema. Als topsportster hoort er natuurlijk genoeg getraind te worden, maar daar ontbreekt de blondine dan ook zeker niet aan. Haar manier van uitrusting is alleen wel opvallend. Puck deelt namelijk een video via Instagram dat ze met de benen wijd op de bank ligt. Met een uitgeput gezicht en een opengeritst shirtje poseert de wielrenster voor de camera. Het is duidelijk te zien dat ze een uitputtende wielertocht achter de rug heeft, want ze lijkt het er zwaar mee te hebben. Nu kan ze in ieder geval lekker uitrusten op de bank, met de benen uit elkaar. Zou dit voor de blondine een fijnere manier zijn voor uitrusting, of nam ze gewoon toevallig deze pose aan? In ieder geval lijkt het alsof de blondine nu eindelijk even kan uitrusten, en daar lijkt Puck dan ook erg aan toe te zijn geweest..

Lees ook: Foto: Puck Moonen zit onder de smurrie na zware inspanning

Puck Moonen laat weten klaar te zijn voor nieuwe uitdaging

Puck Moonen kennen we natuurlijk als een gedreven, gemotiveerde wielrenster. Iedere dag krijgen haar volgers wel iéts te zien over haar fietsavonturen, en die stellen dan meestal ook zeker niet teleur. Zo ook nu weer, waar de blondine een foto plaatst, waarin ze een berg aan het beklimmen is. Op de foto is duidelijk te zien dat Puck in haar volle focus zit, en geconcentreerd is. Ook laat ze weten klaar te zijn om weer te fietsen, en zin heeft in een nieuwe uitdaging; “Soon back to Italy, Time to race again!“.

Puck Moonen deelt eerbetoon aan alle dieren

Onlangs hield Puck Moonen een eerbetoon aan alle dieren, omdat het natuurlijk dierendag was! De blondine laat het volgende via Instagram weten; “Happy world animals day! Most pics and videos are from a while back, when Odin was still alive. Missing him a little extra today but the love I get from Loki and Ragnar makes up for it“. De blondine laat dus weten dat haar kat, Odin, overleden is. Echter maakt de liefde die ze krijgt van de andere katten het een stukje beter te verdragen.

Lees ook: Foto: Puck Moonen bukt diep en laat vieze achterkant zien

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..