Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.

Kelly Piquet, het Braziliaanse model dat de wereld verovert met haar looks, heeft weer een nieuwe foto online gezet van haarzelf en Max Verstappen. De mooie brunette wordt meestal niet met haar populaire vriendje gespot, maar voor de opening van de seizoensstart in Bahrein móet Kelly zich wel even laten zien natuurlijk. Zo te zien hebben zij en Max het prima naar hun zin in het zonnige land. Max reed tijdens de testdagen al lekker rond en zit overduidelijk vol zelfvertrouwen. Hij was dus al warmgedraaid, en een hart onder de riem had hij eigenlijk ook niet echt nodig. Toch is het wél even lekker om nog een paar nachtjes naast Kelly wakker te worden vlak voor de gekte van het F1-seizoen weer begint!

Kelly Piquet weet mensen blij te maken met aanwezigheid

Met haar levendige online aanwezigheid weet Kelly Piquet haar volgers keer op keer te betoveren. Ze deelt niet alleen haar avonturen als model, maar laat ook een glimp zien van haar leven achter de schermen en haar relatie met Max Verstappen. Er is dus meer dan genoeg om van te genieten bij Kelly. Met haar Braziliaanse achtergrond straalt ze als geen ander voor de camera. Haar donkere krullen en betoverende ogen maken haar een waar genot om naar te kijken. En laten we haar figuurtje niet vergeten, die ze met trots showt dankzij haar toewijding aan de sportschool. Het is dan ook geen wonder dat Kelly zo’n bekende naam is geworden in de modellenwereld.

Kelly heeft nog altijd een bijzondere band met de wereld van de F1

Maar Kelly’s leven draait niet alleen om modellenwerk. Ze heeft ook een bijzondere connectie met de wereld van de autosport, dankzij haar vader Nelson Piquet en haar relatie met Max Verstappen. Op social media delen ze vaak grappige en vertederende momenten samen, waarbij Max zichzelf bewijst als een liefdevolle stiefvader voor Kelly’s dochtertje Penelope. Het stelletje gaat al jaren goed samen en het lijkt erop dat de band die ze hebben nooit meer kapot zal gaan. Dat is mooie voor Kelly, maar wel een beetje jammer voor haar bewonderaars.

Kelly Piquet laat zich van haar beste kant zien op social media

Kelly’s Instagram-feed is een ware bron van inspiratie voor haar vele volgers. Ze deelt niet alleen prachtige foto’s van haar modellenwerk, maar laat ook haar persoonlijke stijl zien door middel van stijlvolle outfits. En ja, sommige van die outfits laten wat meer zien dan je zou verwachten, maar dat maakt het alleen maar leuker voor haar fans. Kelly is niet bang om haar vrouwelijke vormen te omarmen en te tonen aan de wereld, en haar volgers kunnen dat alleen maar waarderen.

Kelly Piquet weet met haar foto’s keer op keer te verrassen

Hoe weet Kelly zichzelf zo mooi en in conditie te houden? Het antwoord is simpel, ze gaat namelijk zo vaak als ze kan naar de sportschool. Tussen het zorgen voor haar dochtertje, haar modellenwerk en haar leuke momenten met Max in, houdt Kelly blijkbaar nog genoeg tijd over om naar de sportschool te gaan. En daar doet ze de meest intensieve trainingen om ervoor te zorgen dat ze er goed uit blijft zien. En met die mooie looks, zijn de foto’s van Kelly altijd een feestje om naar te mogen kijken.

De leukste foto’s van Kelly Piquet zie je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Kelly Piquet, dan moet je even naar Instagram toe. Daar staan de leukste kiekjes van de mooie brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!