Foto: Merel Ek begint alvast met drinken ter voorbereiding op Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek bereidt zich alvast goed voor op een avondje Vandaag Inside. De politiek verslaggeefster doet het alleen voor dit programma op een andere manier.

Merel Ek bereidt zich alvast goed voor op een avondje Vandaag Inside. De politiek verslaggeefster bereidt zich normaal gesproken heel goed voor op haar tv-optredens, maar voor Vandaag Inside doet ze het even anders. Deze neemt ze iets minder serieus dan alle andere programma’s. Waar Merel Ek de vorige keer al aan de bar mocht aanschuiven bij de heren, werd het een zure uitzending. Althans, voor Merel. Zien we Merel binnenkort weer bij de heren aan de bar? Of zelfs aan tafel? Of zou ze het niet meer aandurven?

Merel Ek bereidt Vandaag Inside voor met een flinke borrel

Waar Merel Ek anders zich goed voorbereid, doet ze het nu anders. De politiek verslaggeefster drinkt een flinke borrel op de uitzending. Althans, ze drinkt in ieder geval een borrel. Of ze dat ook op de uitzending doet, is nog maar de vraag. In ieder geval is de voorbereiding van Merel op Vandaag Inside een stuk anders dan bij andere programma’s.  Zo laat ze dat weten via Instagram. De blondine kijkt naar achteren de camera in, terwijl ze op een terras met een drankje in haar hand zit. Merel Ek heeft het in ieder geval goed naar haar zin, want we zien een heel ander gezicht dan wat we zagen bij Vandaag Inside. Zou ze inmiddels een beetje bijgekomen zijn van de uitzending? Of is ze haar verdriet en agressie aan het wegdrinken, en is ze nog steeds niet over de uitspraken van Johan Derksen?

Lees ook: Merel Ek gruwelt van uitspraken Johan Derksen tijdens Vandaag Inside

Merel Ek deelt tòch foto bij Vandaag Inside na ophef

Ondanks dat Merel Ek veel ophef ontving na haar optreden bij Vandaag Inside, plaatst ze nog wel vol trots een foto via Instagram. Hierop is te zien hoe de blondine aan de bar bij de uitzending zit. Het lijkt op een doodnormaal shot uit de uitzending zelf. Zou Merel stiekem toch een beetje trots zijn dat ze heeft mogen aanschuiven bij de heren? Althans, aan de bar. “Aan de bar bij Vandaag Inside” schrijft ze vol trots bij haar bericht. Maar de reacties liegen er niet om, want vele van de reacties staan vol met mensen die haar niet meer in het programma willen. Deze mensen zijn dan ook uiterst negatief: “Wat kom je daar doen bij Inside, echt storend”, “Was weg gebleven”, “Saaiste gast van VI, zuurpruim”, “Er is geen klik, je deed alsof je een schooljuffrouw was, geen humor te vinden. Je keek als een zuurpruim”. Zoals je kan zien, waren de mensen niet blij met het optreden van Merel bij het programma. Toch waren er ook enkele positieve reacties te vinden: “Ik vind je een verrijking voor dit programma”, “Je kwam weer als vanouds over Merel. Heel open en oprecht. Niks mis mee”. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!