Foto: Maan en S10 zoenen tijdens romantische vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft héél veel liefde te geven. Tijdens een vakantie zonder haar nieuwe vriend gaat ze haar boekje echter volledig te buiten en vergrijpt ze zich aan collega en vriendin S10…

Maan de Steenwinkel is gezellig met haar vriendinnen van een welverdiende vakantie aan het genieten. Het gaat er hier alleen wel erg intiem aan toe. Samen met S10 en Bente geniet ze van het zonnetje, en waarschijnlijk ook van een glaasje. Geen wonder dat het er soms heet aan toe gaat!

S10 en Maan laten zich gaan tijdens vakantie

De recent gedeelde foto’s van S10 zijn om van te genieten. Samen met de beeldschone Maan staat ze namelijk zoenend op de foto. Hier zijn ze allebei dan ook niet vies van. Het gebeurd regelmatig dat Maan of S10 zoenend met een andere zangeres op het podium staan. De twee prachtige dames zijn dan ook zeker niet te verlegen om dit te delen. S10 deelt ook een intiem kliekje met Bente Fokkens die ook mee is op vakantie. De zon straal hier heerlijk waardoor het werkelijk een prachtplaatje is geworden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

Maan poseert voor verleidelijk kiekje

De beeldschone zangeres weet inmiddels hoe ze haar fans vanaf het podium moet verleiden. Nu probeert ze precies hetzelfde door middel van haar verleidelijke blik te gebruiken op sociale media. Haar fans smelten dan ook spontaan weg na het zien van de foto. Zoals valt te zien zijn haar nagels ook weer stuk voor stuk bijgewerkt. Wat wel opvalt is dat een nagel van Maan precies op de tattoo van S10 lijkt. Zou dit iets te maken hebben met de zoen die ze aan elkaar hebben uitgedeeld of is het puur toeval?

Maan kletsnat tijdens optreden

Dagelijks treed de prachtige zangeres op. Haar fans komen uit het hele land om haar te zien optreden. Ze doet dan ook haar uitstekende best om haar fans een geweldig optreden te geven. Vaak resulteert dit erin dat Maan de Steenwinkel helemaal bezweet op het podium staat. Deze keer was het alleen geen zweet, maar regen. Het regende namelijk urenlang tijdens haar optreden. Al haar fans waren drijfnat en Maan ging zonder aarzeling samen met haar fans er een geweldig optreden van maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel deelt foto van haar onderbroek

Samen met Bente Fokkens staat Maan te genieten van het zonnetje. Op een uitstekende grasmat laat Maan wel iets heel spannends zien. Maan heeft haar broek op half zeven hangen waardoor haar onderbroek te voorschijn komt. Ze staat dan ook vol trots en zonder schaamte haar onderbroek te showen. Deze is zo hoog opgetrokken dat hij bijna onder haar oksels uitkomt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!