Foto: Jutta Leerdam gaat door de knieën tijdens intense workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is een van de meest gespierde vrouwen van Nederland. Haar lichaam is goed afgetraind. Dat komt door al die intense workouts.

Schaatsster Jutta Leerdam behoort tot de absolute top van de Nederlandse sportwereld. Maar om aan die top te komen moet je natuurlijk wel het een en ander doen. Daar zul je keihard voor moeten trainen. Vandaar dat Jutta in haar vrije tijd eigenlijk maar op twee plekken te vinden is. Op de schaatsbaan om te oefenen. Of in de sportschool om te werken aan haar spiermassa. En van haar uitstapjes naar de sportschool deelt ze regelmatig leuke foto’s. Bijvoorbeeld hoe ze een zwaar gewicht de lucht in krijgt. Of hoe ze door haar knieën buigt tijdens een intense workout.

Lees ook: Jutta Leerdam daagt camera uit in schaatspak op ondeugende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta is klaar voor het grote geschut op deze foto

Zo te zien is Jutta klaar om zich te meten met de grote sporters ter aarde. Ze tilt namelijk met gemak gewichten op waar menig atleet moeite mee zou hebben. maar voor Jutta is dat allemaal geen probleem. Die is er naar eigen zeggen helemaal klaar voor. Je kan dat ook zien aan de toewijding die ze uitstraalt. Haar blik is in opperste concentratie. Jutta is dus minstens net zo sterk als de gemiddelde krachtpatser die je in de sportschool ziet lopen. Alleen Jutta ziet er over het algemeen wat aantrekkelijker uit. Zeker in haar strakke schaatspakjes. Jutta in de sportschool is daarom ook echt een genot om naar te mogen kijken.

Jutta is wel in voor een grapje in deze video

Niet alleen ziet Jutta er adembenemend uit op het ijs, maar tussen al dat trainen door maakt ze ook nog wel eens tijd voor een leuk grapje. Samen met Koen Verweij, die nagenoeg hetzelfde kapsel heeft als Jutta, met dezelfde lange blonde lokken, speelde ze even een kleine shampoo commercial na. ‘Because we’re worth it’ laat Koen online nog even weten. Het is in ieder geval duidelijk dat er tussen het trainen door ook nog genoeg wordt gelachen op de schaatsbaan. en dat is toch wel een fijne gedacht. Het betekent dat Jutta niet alleen maar ‘all work, no play’ is. Jutta heeft dus ook een hele humoristische kant en daar mag ze natuurlijk best wel vaker van laten zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koen Verweij (@koenverweij)

Jutta is klaar om de schaatswereld te veroveren

Na al dat trainen is het natuurlijk maar tijd voor één ding: De schaatswereld compleet veroveren. Jutta ziet er wel uit als een onschuldig en lief meisje, maar ze staat klaar om de vloer, of in dit geval het ijs, te vegen met haar concurrentie. Jutta heeft een ongelooflijk grote winnaarsmentaliteit, doorzettingsvermogen en het talent om de rest van haar schaatscarrière op extreem hoog niveau te blijven opereren. Voorlopig zit Nederland wel goed dus, want Jutta gaat nog heel wat medailles binnen halen de komende jaren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.