Foto: Leonie ter Braak kleedt zich uit voor spannende fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak verbaast al haar volgers door een shoot die niemand had zien aankomen. De blondine gaat bijna volledig uit haar kleding.

Leonie ter Braak gaat uit haar kleren voor fotoshoot

Presentatrice Leonie ter Braak doet iets waarvan niemand misschien had verwacht dat ze het zomaar zou doen. Zo is de blondine bijna volledig uit haar kleding gegaan voor een hele intense fotoshoot. Er was wel een reden voor de fotoshoot, want Leonie heeft de afgelopen weken keihard aan zichzelf gewerkt. Niet alleen mentaal maar ook zeker fysiek is Leonie tot het uiterste gaatje gegaan om haar lichaam strakker te krijgen. De presentatrice besloot alles even flink aan te pakken en een coaching traject aan te gaan. Leonie is niet de eerste Bekende Nederlander rond de veertig die ineens besluit om zo’n soort sporttraject aan te gaan. Heleen van Rooyen ging haar bijvoorbeeld voor en kreeg hier veel lof, maar ook kritiek, voor. Bij Leonie is haar roer omgegaan net voor haar vakantie. Zo is Leonie maar liefst vijf kilo kwijt en haar vetpercentage is zeven procent naar beneden. Als eindresultaat heef Leonie ter Braak een fotoshoot gedaan waar haar afgetrainde lichaam geweldig uitkomt. Ook zegt Leonie tijdens haar vakantie heerlijk te hebben gegeten maar nog steeds gewicht kwijt te zijn geraakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DAG ÉÉN (@dageen.nl)

Leonie ter Braak deelt schattige foto’s met haar liefde

Het is wel duidelijk dat Leonie ter Braak een echte dierenvriendin is. De lieve presentatrice ging natuurlijk helemaal los bij het programma Het Perfecte Plaatje met het fotograferen van wilde dieren. Dit was dan ook een uitgelegen kans in het prachtige Zuid- Afrika met alle wilde dieren die daar te zien zijn. Het seizoen van Het Perfecte Plaatje kreeg een gouden randje voor Leonie ter Braak toen ze ook nog tot winnares werd gekozen van het programma. Zo liet ze alle andere deelnemers achter zich zoals Eloise van Oranje en Tatum Dagelet. Het werd in ieder geval hartstikke duidelijk dat Leonie vele talenten heeft en dat fotografie daar één van is. Toch is onderstaande foto een hartstikke simpele selfie met een hond gemaakt met de telefoon van Leonie. De fotoreeks is wel erg schattig want de hond van Leonie lijkt dolgelukkig dat ze er weer is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak)

Lees ook: Foto: Leonie ter Braak duikt zonder broek de bosjes in

Leonie ter Braak doet harde uitspraak over haar lichaam

Vaak doen Bekende Nederlanders geen harde uitspraken over hun eigen lichaam, om zo een beetje privacy voor zichzelf te houden. Toch hield Leonie ter Braak geen blad voor haar mond tijdens een interview met magazine &C van Chantal Janzen. Zo zegt Leonie dat ze niet blij wordt van haar lichaam in de spiegel. Natuurlijk heeft ze hier ook iets mee gedaan door het coaching traject in te gaan en haar lichaam helemaal te veranderen met sporten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door &C the magazine (@andcgram)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?