Foto: Kelly Piquet deelt heerlijk kiekje van achterkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Kelly Piquet is helemaal in de kerstsferen en viert dat met een smakelijke foto waarin ze zich van haar beste kant laat zien!

Kelly Piquet viert thuiskomen met lekker kiekje

Kelly Piquet is een prachtige dame! Wat een heerlijk gezichtje en een beeldschoon lichaam heeft die vrouw toch. Ze is natuurlijk ook niet voor niks model geworden. Elke camera zou constant op haar gericht moeten zijn, want haar natuurlijke look is om van te smullen. Op de Instagram van Kelly was te zien dat ze in een aantal verschillende landen was. Zo plaatste ze een foto van zichzelf in Texas in Amerika en Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Haar meest recente foto is genomen in Monaco. Dat is waar het prachtige model woont. Voor de feestdagen is ze afgereisd naar haar thuis om deze dagen te kunnen vieren met haar familie. In het bijschrift zet ze dan ook: “Zo fijn om weer thuis te zijn”. Dat ze weer thuis is, viert ze met een lekker kiekje van haar prachtige achterkant. Midden op een kerstmarktje laat ze foto’s van zichzelf maken. De fotograaf pakt het moment meteen aan wanneer Kelly zich omdraait en schiet een foto van haar heerlijke achterste. Wat een lekkere foto’s weer, Kelly!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet wordt stiekem ondergekust door Max Verstappen

De beeldschone Kelly Piquet is natuurlijk de vriendin van onze Nederlandse F1-coureur Max Verstappen. Dat weet intussen iedereen wel. Dat de twee al een tijdje gelukkig zijn, is te zien op de Instagram van zowel Kelly als de Instagram van Max. Regelmatig komen er romantische kiekjes voorbij van het stel samen met het dochtertje van Kelly. Recentelijk plaatste het model weer een reeks aan foto’s samen met haar lover Max. Deze foto’s zijn alleen wat pikanter dan de kiekjes die we gewend zijn van het stel. Het zijn vage zwart-wit foto’s, dus je moet eerst even goed kijken voor je ziet wat er gebeurt in de foto, maar wanneer je het ziet, wordt het duidelijk. Max en Kelly staan gewoon een potje flink te zoenen. Ze verstoppen zich achter een enorme bos witte rozen die Kelly hoogstwaarschijnlijk van haar grote liefde heeft gekregen. Het is aandoenlijk om te zien hoe gelukkig deze twee zijn met elkaar. Volgers en fans zijn zelfs jaloers op de relatie die het stel heeft: “Zorg dat je een man krijgt die je zo behandelt zoals Max Kelly behandelt!” reageert iemand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..