Foto: Kelly Piquet deelt heerlijk kiekje van achterkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Kelly Piquet is helemaal in de kerstsferen en viert dat met een smakelijke foto waarin ze zich van haar beste kant laat zien!

Kelly Piquet viert thuiskomen met lekker kiekje

Kelly Piquet is een prachtige dame! Wat een heerlijk gezichtje en een beeldschoon heeft die vrouw toch. Ze is natuurlijk ook niet voor niks model geworden. Elke camera zou constant op haar gericht moeten zijn, want haar natuurlijke look is om van te smullen. Op de Instagram van Kelly was te zien dat ze in een aantal verschillende landen was. Zo plaatste ze een foto van zichzelf in Texas in Amerika en Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Haar meest recente foto is genomen in Monaco. Dat is waar het prachtige model woont. Voor de feestdagen is ze afgereisd naar haar thuis om deze dagen te kunnen vieren met haar familie. In het bijschrift zet ze dan ook: “Zo fijn om weer thuis te zijn”. Dat ze weer thuis is, viert ze met een lekker kiekje van haar prachtige achterkant. Midden op een kerstmarktje laat ze foto’s van zichzelf maken. De fotograaf pakt het moment meteen aan wanneer Kelly zich omdraait en schiet een foto van haar heerlijke achterste. Wat een lekkere foto’s weer, Kelly!
Kelly Piquet wordt stiekem ondergekust door Max Verstappen

De beeldschone Kelly Piquet is natuurlijk de vriendin van onze Nederlandse F1-coureur Max Verstappen. Dat weet intussen iedereen wel. Dat de twee al een tijdje gelukkig zijn, is te zien op de Instagram van zowel Kelly als de Instagram van Max. Regelmatig komen er romantische kiekjes voorbij van het stel samen met het dochtertje van Kelly. Recentelijk plaatste het model weer een reeks aan foto’s samen met haar lover Max. Deze foto’s zijn alleen wat pikanter dan de kiekjes die we gewend zijn van het stel. Het zijn vage zwart-wit foto’s, dus je moet eerst even goed kijken voor je ziet wat er gebeurt in de foto, maar wanneer je het ziet, wordt het duidelijk. Max en Kelly staan gewoon een potje flink te zoenen. Ze verstoppen zich achter een enorme bos witte rozen die Kelly hoogstwaarschijnlijk van haar grote liefde heeft gekregen. Het is aandoenlijk om te zien hoe gelukkig deze twee zijn met elkaar. Volgers en fans zijn zelfs jaloers op de relatie die het stel heeft: “Zorg dat je een man krijgt die je zo behandelt zoals Max Kelly behandelt!” reageert iemand.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!