Beeldschone Kelly Piquet deelt zeer innige privé foto met Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet staat bekend als dé vriendin van de nummer 1 coureur van de wereld: Max Verstappen. Het stel is enorm in de wolken en steekt dit niet onder banken of stoelen.

Kelly Piquet deelt zeer innig plaatje met Max Verstappen

Kelly Piquet is samen met haar Nederlandse vriend Max Verstappen het nieuwe jaar ingegaan. Dit laat ze blijken met een foto van haar en Max op haar Instagram. In een slideshow duikt er een foto op van de twee, terwijl ze aan het kussen zijn. Max tilt Kelly een beetje lomp op zo lijkt het, maar het levert een prachtig plaatje op. Aan de andere foto’s te zien in de slideshow, is Max een beetje dronken. Max zingt erg gepassioneerd het nummer ‘blindfolded’ mee in de karaoke bar. Het is natuurlijk ook Max zijn oud en nieuw! Als topsporter zal hij enorm verantwoord moeten omgaan met het nuttigen van alcohol. Toch neemt Max het ervan zodra het even kan.

Kelly Piquet showt haar fabuleuze figuur in glitterjurkje

‘Last outfit of the year’, zo klinkt het onder het laatste Instagram van de bloedmooie Kelly Piquet. De Braziliaanse brunette ging het nieuwe jaar in met een waanzinnig strak jurkje. Het grijze glitterjurkje met zwarte bliksemschichten staat Max zijn vriendin bizar goed. De lange zwarte handschoenen geven de outfit nog net iets meer een elegante look. Alleen al aan de houding en blik van de dame valt af te lezen dat ze model is. Met een enorm zwoele blik, een scherpe kaaklijn en haar lippen strak op elkaar kijkt Kelly naar de camera. Wat boft die Max toch met deze parel. Als de coureur slim is gaat hij snel op de knieën voor deze dame, want Kelly wil je toch echt bij je houden.

Kelly Piquet en Max Verstappen toe aan de volgende stap?

Kelly en Max zijn al sinds 2020 een stel. Ondertussen zijn we al drie jaar verder en zijn de twee nog steeds onlosmakelijk met elkaar verbonden. In een eerdere relatie met voormalig F1 coureur Daniil Kvyat kreeg Kelly al een dochter, Penelope. Max en Penelope lijken ook heel goed met elkaar op te kunnen schieten, dus Max lijkt al te wennen aan het zijn van een soort vader. Kelly is inmiddels al 35 jaar en zal vast en zeker toch nog een keer moeder willen worden. Dus Max zal hier niet te lang mee wachten naar alle verwachting. Of zal het stel eerst nog het huwelijksbootje in stappen? Wie weet heeft Max een heel plan uitgestippeld. Daar komen we snel genoeg achter.

Kelly Piquet en moeder lijken tweeling

Knappe moeder alert! Maak kennis met Sylvia Tamsma, de Nederlandse moeder van Kelly Piquet. De brunette is wellicht niet zo bekend als de vader van Kelly Piquet, Nelson Piquet, maar ook zij mag er zijn. Sylvia is de moeder van Kelly, Nelson Jr, en Julia. Één ding is zeker, het is heel duidelijk waar Kelly haar looks van heeft. De twee lijken haast wel een tweeling, of zussen. Sylvia was een internationaal model, net als Kelly. Dat valt ook zeker wel aan af te lezen aan haar enorm jonge en mooie uitstraling.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!