Foto: Juultje Tieleman knalt bijna uit piepklein jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman deelt een stel uitdagende beelden via Instagram. De blondine puilt nog nét niet uit haar nauwe outfit…

Juultje Tieleman deelt weer een stel formidabele kiekjes via Instagram. Het lijkt alsof de blondine pikanter dan ooit aan het poseren is, want zó frequent hebben we Juultje nog nooit haar volgers zien verleiden. Nu deelt de blondine een stel video’s van verschillende jurkjes. Er is er duidelijk één die er écht bovenuit springt. Al moet de blondine wel oppassen dat ze niet uit dit piepkleine jurkje knalt…

Juultje Tieleman vraagt veel van jurkje

Op de video’s die Juultje Tieleman deelt via Instagram is te zien hoe de blondine verschillende jurkjes aan het passen is. Dit natuurlijk allemaal voor een campagne, want daar heeft de blondine genoeg ervaring in. Ze bijt het spits af met een rode jurk. Deze jurk is gelijk al het hoogtepunt van de modeshow, want dit piepkleine jurkje is uiterst . Juultje puilt nog nét niet uit het grandioos strakke jurkje en weet zich goed staande te houden. Ze neemt een paar poses aan, en gaat door naar de volgende. Deze betreft een zwart jurkje met open voorkant. Ze trekt de bovenkant van haar zwarte jurk nog even goed aan en benadrukt bij haar volgers; “Ik draag small“. Wat een verwennerij weer voor de miljoen volgers van Juultje, die wederom weer mogen genieten van een gratis modeshow van haar. Zet je schrap, want aan de hoge frequentie van de plaatjes van Juultje lijkt geen einde te komen.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman staat met véél te weinig kleding op ijskoud balkon

Juultje Tieleman zet tanden in worst

Juultje Tieleman is stiekem een ontzettende liefhebber van eten. Het is natuurlijk niet te zien, want ze heeft een goddelijk waar elke dame wel van droomt, maar de blondine lijkt te leven voor haar eten. Dat is onder anderen te zien via haar Instagram account. Zo ook nu weer, waar Juultje Tieleman haar tanden wederom in een lange worst zet. Alleen dit keer is het nét iets anders. De blondine bevindt zich namelijk bij de Ikea! En waar ze eerst altijd zo genoot van de hotdogs daar, lijkt Juultje nu wat anders op het oog te hebben. “Ik was dus eerst echt verslaafd aan de hotdogs van de Ikea, toen ik nog vlees at. Ze hebben nu vega, ik ben benieuwd“. Voordat de blondine haar tanden in deze vegetarische staaf zet, moet ze hem natuurlijk eerst even vastleggen. En dat pakt anders uit dan gedacht. Met een dikke klodder witte saus besmeert ze hem, en kijkt ze vies de camera in. Juultje had er duidelijk wat anders van verwacht. Maar eenmaal geproefd, stelde het niet teleur; “Heel eerlijk, was lekkerder dan het eruit zag. Of had ik gewoon trek“. Is deze vegetarische staaf voor herhaling vatbaar voor de blondine? Of houdt ze het na deze ‘worst’ voor gezien?

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman heeft bijna al haar kleding uitgetrokken

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!