Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien…

Het is geen wonder dat de knappe Juultje Tieleman maar liefst een miljoen volgers op haar Instagram account heeft. De blondine heeft natuurlijk een zetje in de goede richting gekregen door haar relatie met Gio Latooy. De twee waren een aantal jaren geleden samen en toen was Juultje Tieleman eigenlijk nog hartstikke onbekend. Inmiddels is Juultje één van de bekendste Nederlandse dames op Instagram, en plaatst de ene na de andere weerzinwekkende foto. Ook nu gaat ze weer heerlijk los.

Juultje Tieleman laat alles zien aan de zee

Nu Juultje Tieleman één van de grootste influencers van ons land is, zijn de verwachtingen torenhoog. De volgers van Juultje kunnen geen dag zonder een foto van haar op social media. Anders is de dag niet helemaal compleet. Gelukkig geeft Juultje al deze volgers precies wat ze graag willen door de ene naar de andere prachtige foto online te plaatsen. Dit keer zijn het twee foto’s van de blondine haar vakantie naar Afrika. Bekijk de twee plaatjes hier. Op de foto’s zien we een romantische setting waarin Juultje zich bevind. Zo staat de blondine te poseren recht voor de zee in een prachtige jurk. De jurk is bijna helemaal open aan de achterkant en sluit zich net boven haar achterkant. Aan de voorkant is de jurk ook bijna niets verhullend. Wel is de jurk erg lang dus enkel de benen van Juultje zijn niet te zien. Al komen die natuurlijk vaak genoeg naar voren in andere fotosessies.

Juultje Tieleman deelt geheimzinnige vragenrondje

Waarschijnlijk had Juultje Tieleman zit om even wat interactie met al haar volgers te creeren. Daarom deed de blondine een oproep voor een vragenrondje op haar Instagram. Toch deelde Juultje helemaal niet veel vragen en gaf ze slecht op een handjevol antwoord. Ook waren deze antwoorden soms een beetje vaag. Zo vraagt iemand aan Juultje of ze gaat spelen in een film of serie. Juultje geeft geen echt antwoord en plaatst enkel een foto van haar ogen die omhoog kijken. Is dat een ja? Misschien betekent het wel een heel groot project dat eraan zit te komen voor Juultje en zien we de blondine binnenkort op televisie.

Juultje Tieleman doet vragenrondje

Juultje Tieleman staart met enge blik

Natuurlijk kan niet elke foto je beste foto zijn. Zelfs bij Juultje Tieleman kan een foto soms anders uitpakken dan gehoopt. Althans, Juultje lijkt toch tevreden met onderstaande foto anders zou ze hem nooit hebben geplaatst. Het is alleen een beetje een enge foto met een wel erg doordringende blik. Misschien heeft Juultje de foto gemaakt nadat ze boos is geworden op iets of iemand.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?