Foto: Juultje Tieleman deelt kijkje achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman gaat eindelijk de overstap maken naar het grote doek. Ze is momenteel in Bali voor de opnames van een nieuwe film. 

De frisse acteercarrière van Juultje Tieleman gaat van start

De knappe blondine gaat eindelijk de overstap maken naar het witte doek. Verliefd op Bali komt in 2024 uit en is de zoveelste Nederlandse comedy met ‘verliefd’ in de titel. Maar in tegenstelling tot al die andere romcoms wordt deze film misschien wel leuk. En dat komt voornamelijk door één hele knappe dame. Met Juultje Tieleman op beeld moet de film namelijk wel een succes worden. Juultje zegt bij haar post niet wat voor rol ze heeft, dus het zou zomaar kunnen dat ze maar een klein stukje speelt. Toch is het een mooi opstapje voor Juultje. Hopelijk zien we haar hierna vaker terug in Nederlandse films en series. Dat zou een stuk beter zijn namelijk. Dan heb je tenminste nog wat moois om naar te kijken op televisie of op het grote scherm.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman laat haar broek precies genoeg zakken
Juultje Tieleman heeft de tijd van haar leven op Bali

Aan haar foto’s te zien heeft Juultje de tijd van haar leven op het mooie eiland. Op Bali weet Juultje Tieleman er in ieder geval met de rest van de cast een enorm feestje van te maken. Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe de film er straks uit komt te zien. met Juultje als onderdeel van de cast moet dat namelijk vast en zeker goed komen. De aantrekkelijke blondine heeft nog weinig ervaring met acteren, maar zal het ongetwijfeld erg goed doen op beeld. Anders hadden ze haar waarschijnlijk ook niet gecast. De knappe influencer kan zelf niet wachten om het eindresultaat straks te laten zien aan iedereen.
Juulte Tieleman verleidt volgers met spannend jurkje

Alsof het met al dat filmnieuws nog niet spannend genoeg was op Juultje haar Instagram, plaatst de aantrekkelijke blondine een foto van zichzelf in een ontzettend strak jurkje. Juultje ziet er werkelijk waar prachtig uit in dit stukje stof. Nu zet ze er ook een extra verleidelijke blik bij op om de look nog eens extra te verkopen. De knappe influencer weet wel hoe ze een jurk op de juiste manier moet dragen. Haar strakke lijf staat er goed op, haar grote troeven worden mooi geaccentueerd door het jurkje en de split aan de zijkant zorgt ervoor dat je nog net een spannend randje van Juultje haar meepakt. Het is zeker een spannend kledingstuk. Juultje gebruikt het dan ook om al haar volgers eens even goed te verleiden. En dat is natuurlijk in een jurkje als deze zo gepiept. Juultje krijgt onder haar foto alleen maar complimentjes. Terecht ook, want de knappe blondine ziet er in deze jurk echt extreem verleidelijk uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!