Foto: Juultje Tieleman deelt bloedhete beelden vanuit hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman laat er geen gras over groeien dat ze het bloedheet heeft op vakantie. Dat betekent dat alle kleren uit zijn tijdens haar nieuwste foto’s!

Juultje Tieleman slaapt zonder kleren vanwege hitte

Influencer Juultje Tieleman reist voor haar werk van de ene naar de andere bestemming. Zo is het nog niet lang geleden dat Juultje in koude Europese bestemmingen in de winter aan het spelen is. Zelfs dan doet Juultje alles voor een goede foto, wat vaak weinig kleren betekent. Al is het soms ijskoud om in de sneeuw te poseren, Juultje doet het voor haar volgers. Gelukkig werd dit probleem Juultje wat makkelijker gemaakt doordat de blondine nu is afgereisd naar een tropische bestemming. Zo is het niet zomaar een alledaagse vakantiebestemming waar Juultje vertoeft, namelijk Tanzania in Afrika. Hier is het natuurlijk altijd bloedheet dus dat betekent weinig kleren en veel zwemmen voor Juultje. Ook zal het in de nacht misschien erg warm zijn op de plek waar Juultje verblijft want Juultje deelt twee foto’s vanuit de slaapkamer. Op deze foto’s is te zien dat Juultje in ene prachtige kamer zit met een klamboe, maar met weinig kleren. Juultje heeft enkel haar aan, wat misschien betekent dat ze zonder iets slaapt in de nacht. Bekijk de foto’s hier.

 Juultje deelt zomers outfitje vanuit Tanzania

Gelukkig was Juultje Tieleman goed voorbereid met haar spullen voor haar trip naar Tanzania. Waarschijnlijk brengt de influencer altijd meerdere reusachtige kussens omdat ze zoveel kleren mee wil nemen. Als influencer kan je natuurlijk niet elke dag in hetzelfde outfitje rondlopen. Zo heeft Juultje waarschijnlijk drie of vier outfits per dag mee, zodat er ook met elke outfit een foto kan worden gemaakt. Anders valt er niks meer te posten en dat is waarschijnlijk Juultje haar grootste nachtmerrie. Eén van Juultje haar outfits voor het warme weer van Afrika is een pakje dat verreist dat je er iets onderaan draagt. Zo draagt Juultje een kanten topje met lange mouwen en een bijpassend crème kleurig rokje. Het topje en rokje zijn erg kort en laag waardoor je nog goed Juultje haar buik kan zien. Daarom heeft Juultje haar buik versiert met mooie kralenkettingen. Onder het pakje draagt de blondine een fel blauwe bikini. Daarbij draagt Juultje schattige slippers en haar teennagels zijn roodgelakt. Het lijkt een hele casual outfit, maar stiekem is er lang over na gedacht.

Juultje Tieleman in Tanzania

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman maakt volgers duizelig met laag uitgesneden shirtje

Juultje Tieleman deelt ode aan vrouwen

Een aantal weken geleden was het Internationale Vrouwendag en die dag heeft Juultje niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Zo schrijft Juultje een kort berichtje over de gelegenheid; ‘’Ik houd van vrouw zijn en de vrouwen om me heen zien, hoeveel kracht we hebben, hoe zacht we zijn, hoeveel we kunnen. Hoeveel moed we hebben, hoe onafhankelijk we zijn. Trots op ons.’’. In het bericht is dus wel duidelijk hoe belangrijk het voor Juultje is. Naast de tekst deelt de blondine ook een reeks foto’s waarmee ze veel mensen een groot plezier doet. Juultje draagt een jurk met een open bovenkant zonder mouwen. De jurk is licht roze met een glanzende stof die Juultje ontzettend goed staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.