Foto: Gwen van Poorten deelt heerlijke selfie in knellend panterpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten deelt een heerlijke reeks foto’s van haar ochtendgymnastiek. Hierbij draagt de brunette een erg strak panterpakje.

Gwen van Poorten steelt de show in strak panterpakje

De enthousiaste Gwen van Poorten deelt weer eens wat prachtige plaatjes op haar Instagram account. Zo is te zien dat de presentatrice er duidelijk een nieuwe hobby bij heeft gevonden. Haar sport en hobby is namelijk de sport pilates uitoefenen, maar niet de ‘normale’ versie. Zo heet de pilates die Gwen van Poorten op onderstaande foto’s uitvoert Reformer pilates, omdat er gebruik wordt gemaakt van apparaten die meer weerstand bieden voor een beter resultaat. Geen wonder dat Gwen er dus nog zo ontzettend fit uitziet. De brunette straalt op de spiegelselfie die ze heeft gemaakt tijdens de sportsessie, ook Gwen haar outfit is erg opvallend. Gwen draagt een topje met bijpassende legging in panterprint, naast de gewaagde print zit het pakje ook nog eens bizar strak om haar lichaam. Op deze manier gaat het gegarandeerd een goede training worden. Ook heeft Gwen hele bijzondere teensokjes aan waar enkel de bovenste kootjes uitkomen. Het ziet er erg bijzonder uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten deelt ervaring met heftig medicijn

Het is inmiddels wel duidelijk dat Gwen van Poorten na haar jarenlange ervaring als presentatrice bij S*****n en Slikken heel wat dingen heeft meegemaakt. Waarschijnlijk is de brunette niet voor veel dingen bang en ze heeft het ene naar het andere spannende ding al uitgeprobeerd. Toch is er ook iets geweest wat Gwen van Poorten helemaal niet goed is bevallen tijdens haar opnames voor het BNN programma. Zo heeft Gwen namelijk een bad trip meegemaakt tijdens het innemen van magic truffels . De trip werd wel onder begeleiding uitgevoerd, maar het is helemaal niet goed gevallen bij Gwen. Toch vindt Gwen het erg interessant en daarom besloot ze nog een keer een magic truffels trip te doen. Dit keer hoopte Gwen natuurlijk wel op een fijne ervaring en haar volgers zijn allemaal erg benieuwd hoe het is afgelopen. In onderstaande video vertelt Gwen dat het deze keer erg goed is gegaan en ze enorm blij is dat ze het heeft gedaan. Voor het hele verhaal verwijst Gwen naar haar nieuwe boek, want hier gaat ze alles uitgebreid vertellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Lees ook: Video: Gwen van Poorten wiegt met haar heupen in superstrak stoeipakje

Gwen van Poorten deelt video in spannende zwarte outfit

Om aandacht te krijgen voor video’s weet Gwen van Poorten precies wat ze aan moet trekken. De brunette wil namelijk graag dat iedereen haar nieuwe planner gaat bestellen. Zo heeft Gwen een planner gemaakt waarin ze mensen leert tijd te winnen door energie in jezelf te steken. Gwen is dolblij met haar nieuwe planner en hoopt iedereen net zo enthousiast te maken. Dat lukt in ieder geval goed door haar spannende zwarte outfit. Het shirtje van Gwen is zwart met een heel doorschijnend stofje waardoor alles goed te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.