Foto: Gwen van Poorten riskeert oeps-momentje met knellend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten laat volgers stijl achterover slaan met nieuw indrukwekkend pakje. En dat moet natuurlijk even gedeeld worden.

De prachtige vormen van presentatrice Gwen van Poorten

Met haar heerlijke nieuwe pakje kan Gwen van porten pas echt goed laten zien hoe knap haar lichaam er uit ziet. En dat is niet mis. Ze ging net als vorig jaar mee op de boot bij Pride in Amsterdam. En daar moest ze wel het juiste pakje voor aantrekken. Gwen heeft flink haar best gedaan om super verleidelijk over te komen. Daar moest ze alleen wel een klein beetje een lastige outfit voor aantrekken. Met een beetje hulp wist Gwen haar corset aan te krijgen. Die werd zo strak aangetrokken, dat Gwens prachtige vormen wel heel erg bekneld werden. Maar ja, het zag er natuurlijk wel weer geweldig uit. In haar prachtige pakje wist Gwen al haar volgers te verleiden. Ze kon die dag misschien niet naar het toilet, of makkelijk ademen, maar wat zag ze er toch goed uit. En dat vond Gwen het in ieder geval meer dan waard.

Lees ook: Video: Gwen van Poorten wiegt met haar heupen in superstrak stoeipakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten weet alles goed bij elkaar te houden in strak pakje

Natuurlijk weet de prachtige presentatrice haar fans ongelooflijk blij te maken met deze heerlijke kiekjes. Het is ook wel een van de beste foto’s die Gwen ooit gemaakt heeft. Met haar heerlijke lichaam zo strak ingepakt krijgt ze toch wel snel de aandacht van alle heren te pakken. Dat moet toch stiekem wel een beetje leuk zijn. Het kan ook niet anders of Gwen van Poorten voelt zich enorm verleidelijk in deze outfit. Dat is toch wel een fijn gevoel als je van jezelf weet dat je er goed uit ziet. En als Gwen het nog niet wist, dan weet ze het na het plaatsen van deze foto wel. Want haar fans moeten natuurlijk even laten weten wat ze van de heerlijke outfit vinden. Het ene na het andere compliment komt dan ook binnen stromen.

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten deelt heerlijke selfie in knellend panterpakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen deelt heerlijk dagje bij de Pride

De prachtige presentatrice gaat dus heerlijk een dagje mee op de boot bij Pride. En dat is een heel uitstapje geworden. Gelukkig voor haar fans heeft Gwen alles nog even gefilmd. Daardoor kan je als echte fan nog even nagenieten van het gebeuren door Gwen haar Instagram te bekijken. Met haar heerlijke pakje weet de prachtige brunette er echt wel een feestje van te maken. De hele dag stond Gwen te dansen en te feesten tussen allemaal vrolijke mensen. En dat zag er natuurlijk flink gezellig uit. Haar verleidelijke pakje hielp daar wel bij. Gwen belichaamd wel heel erg goed de bedoeling van Pride, dat je mag zijn wie je wilt zijn. En Gwen van Poorten wilde heel graag even in latex rondlopen. Daar hoor je dan gelukkig maar weinig mensen over klagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.