Foto: Gwen van Poorten riskeert oeps-momentje met knellend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gwen van Poorten laat volgers alles zien met nieuw indrukwekkende kleding. En dat moet natuurlijk even gedeeld worden.

De prachtige vormen van presentatrice Gwen van Poorten

Met haar nieuwe kleding kan Gwen van Poorten pas echt goed laten zien hoe haar vormen er uit zien. En dat is niet mis. Ze ging net als vorig jaar mee op de boot bij Pride in Amsterdam. En daar moest ze wel de juiste kleding voor aantrekken. Gwen heeft veel haar best gedaan om super leuk over te komen. Daar moest ze alleen wel een klein beetje een lastige outfit voor aantrekken. Met een beetje hulp wist Gwen alles aan te krijgen. Die werd zo aangetrokken, dat Gwens prachtige vormen wel heel erg samen zaten. Maar ja, het zag er natuurlijk wel weer geweldig uit. In haar prachtige kleding wist Gwen al haar volgers meer te willen bekijken.

Gwen van Poorten weet alles goed bij elkaar te houden

Natuurlijk weet de presentatrice haar fans ongelooflijk blij te maken met deze kiekjes. Het is ook wel een van de beste foto’s die Gwen ooit gemaakt heeft. Met haar heerlijke vormen zo goed ingepakt krijgt ze toch wel snel de aandacht van alle heren te pakken. Dat moet toch stiekem wel een beetje leuk zijn. Het kan ook niet anders of Gwen van Poorten voelt zich enorm goed in deze outfit. Dat is toch wel een fijn gevoel als je van jezelf weet dat je er goed uit ziet. En als Gwen het nog niet wist, dan weet ze het na het plaatsen van deze foto wel. Want haar fans moeten natuurlijk even laten weten wat ze van de outfit vinden. Het ene na het andere compliment komt dan ook binnen stromen.

Gwen deelt heerlijk dagje bij de Pride

De presentatrice gaat dus een dagje mee op de boot bij Pride. En dat is een heel uitstapje geworden. Gelukkig voor haar fans heeft Gwen alles nog even gefilmd. Daardoor kan je als echte fan nog even nagenieten van het gebeuren door Gwen haar Instagram te bekijken. De hele dag stond Gwen te dansen en te feesten tussen allemaal vrolijke mensen. En dat zag er natuurlijk gezellig uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!