FOTO: Gaat Maxime Meiland trouwen met cameraman Leroy?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaat Maxime Meiland trouwen met haar nieuwe liefde, cameraman Leroy?

Maxime Meiland stapelverliefd op cameraman Leroy

Maxime Meiland en haar nieuwe vriend cameraman Leroy zijn stapelverliefd op elkaar. De twee leerden elkaar deze zomer kennen op de set van Chateau Meiland. Maxime Meiland gaf eerder al toe ‘als een blok te zijn gevallen’ voor de cameraman.

Is Maxime Meiland stiekem getrouwd?

Is Maxime Meiland stiekem getrouwd? Dat vroegen haar ruim 400.000 Instagramvolgers zich af na het bericht dat de blondine maandag plaatste. Maxime plaatste namelijk een foto in haar Instagramstories, waarop we het jongste Meilandje samen met vriend Leroy zien poseren in jawel, een trouwjurk. En daar blijft het niet bij. Op de foto zien we namelijk ook haar zus Montana Meiland in een trouwjurk staan met haar vriend Dirk. Een dubbele bruiloft?

(lees verder onder de foto)

maxime meiland trouwen

Maxime Meiland legt uit

We hebben helaas slecht nieuws voor degenen onder ons die zich al verheugden op de bruiloft-special van Chateau Meiland: zowel Maxime Meiland als zus Montana Meiland gaan niet trouwen. Volgens Maxime waren ze in de jurkenwinkel om een galajurk te scoren voor de lancering van haar vader, Martien Meiland.

Ook leuk: Maxime en Montana Meiland krijgen eigen televisieprogramma

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten