FOTO: Gaat Maxime Meiland trouwen met cameraman Leroy?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaat Maxime Meiland trouwen met haar nieuwe liefde, cameraman Leroy?

Maxime Meiland stapelverliefd op cameraman Leroy

Maxime Meiland en haar nieuwe vriend cameraman Leroy zijn stapelverliefd op elkaar. De twee leerden elkaar deze zomer kennen op de set van Chateau Meiland. Maxime Meiland gaf eerder al toe ‘als een blok te zijn gevallen’ voor de cameraman.

Is Maxime Meiland stiekem getrouwd?

Is Maxime Meiland stiekem getrouwd? Dat vroegen haar ruim 400.000 Instagramvolgers zich af na het bericht dat de blondine maandag plaatste. Maxime plaatste namelijk een foto in haar Instagramstories, waarop we het jongste Meilandje samen met vriend Leroy zien poseren in jawel, een trouwjurk. En daar blijft het niet bij. Op de foto zien we namelijk ook haar zus Montana Meiland in een trouwjurk staan met haar vriend Dirk. Een dubbele bruiloft?

(lees verder onder de foto)

maxime meiland trouwen

Maxime Meiland legt uit

We hebben helaas slecht nieuws voor degenen onder ons die zich al verheugden op de bruiloft-special van Chateau Meiland: zowel Maxime Meiland als zus Montana Meiland gaan niet trouwen. Volgens Maxime waren ze in de jurkenwinkel om een galajurk te scoren voor de lancering van haar vader, Martien Meiland.

Ook leuk: Maxime en Montana Meiland krijgen eigen televisieprogramma

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten