FOTO: Gaat Maxime Meiland trouwen met cameraman Leroy?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaat Maxime Meiland trouwen met haar nieuwe liefde, cameraman Leroy?

Maxime Meiland stapelverliefd op cameraman Leroy

Maxime Meiland en haar nieuwe vriend cameraman Leroy zijn stapelverliefd op elkaar. De twee leerden elkaar deze zomer kennen op de set van Chateau Meiland. Maxime Meiland gaf eerder al toe ‘als een blok te zijn gevallen’ voor de cameraman.

Is Maxime Meiland stiekem getrouwd?

Is Maxime Meiland stiekem getrouwd? Dat vroegen haar ruim 400.000 Instagramvolgers zich af na het bericht dat de blondine maandag plaatste. Maxime plaatste namelijk een foto in haar Instagramstories, waarop we het jongste Meilandje samen met vriend Leroy zien poseren in jawel, een trouwjurk. En daar blijft het niet bij. Op de foto zien we namelijk ook haar zus Montana Meiland in een trouwjurk staan met haar vriend Dirk. Een dubbele bruiloft?

(lees verder onder de foto)

maxime meiland trouwen

Maxime Meiland legt uit

We hebben helaas slecht nieuws voor degenen onder ons die zich al verheugden op de bruiloft-special van Chateau Meiland: zowel Maxime Meiland als zus Montana Meiland gaan niet trouwen. Volgens Maxime waren ze in de jurkenwinkel om een galajurk te scoren voor de lancering van haar vader, Martien Meiland.

Ook leuk: Maxime en Montana Meiland krijgen eigen televisieprogramma

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!