FOTO: Gaat Maxime Meiland trouwen met cameraman Leroy?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaat Maxime Meiland trouwen met haar nieuwe liefde, cameraman Leroy?

Maxime Meiland stapelverliefd op cameraman Leroy

Maxime Meiland en haar nieuwe vriend cameraman Leroy zijn stapelverliefd op elkaar. De twee leerden elkaar deze zomer kennen op de set van Chateau Meiland. Maxime Meiland gaf eerder al toe ‘als een blok te zijn gevallen’ voor de cameraman.

Is Maxime Meiland stiekem getrouwd?

Is Maxime Meiland stiekem getrouwd? Dat vroegen haar ruim 400.000 Instagramvolgers zich af na het bericht dat de blondine maandag plaatste. Maxime plaatste namelijk een foto in haar Instagramstories, waarop we het jongste Meilandje samen met vriend Leroy zien poseren in jawel, een trouwjurk. En daar blijft het niet bij. Op de foto zien we namelijk ook haar zus Montana Meiland in een trouwjurk staan met haar vriend Dirk. Een dubbele bruiloft?

(lees verder onder de foto)

maxime meiland trouwen

Maxime Meiland legt uit

We hebben helaas slecht nieuws voor degenen onder ons die zich al verheugden op de bruiloft-special van Chateau Meiland: zowel Maxime Meiland als zus Montana Meiland gaan niet trouwen. Volgens Maxime waren ze in de jurkenwinkel om een galajurk te scoren voor de lancering van haar vader, Martien Meiland.

Ook leuk: Maxime en Montana Meiland krijgen eigen televisieprogramma

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.