Merol weet het al: Joe Biden wordt president

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Merol heeft een duidelijk standpunt wat betreft de Amerikaanse presidentsverkiezingen: weg met Trump – lekker met Joe Biden!

Het liefst is Merol lekker met de meiden, maar deze keer maakt ze een uitzondering voor Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden. Bovendien heeft ze een duidelijke voorkeur als het om deze twee rivalen gaat…

Lees ook: Wie mag er op de Houseparty van MEROL komen?

Merol: Lekker met Joe Biden

Merel Baldé bekent haar politieke kleur op Nederlandse (publieke) tv! De zangeres, wiens artiestennaam Merol is, zegt in haar liedjes vaak waar het op staat – denk aan ‘hou je bek en #&% me’ – en neemt dus ook in deze politiek woelige tijden geen blad voor haar mond. Daarom veranderde Merol haar liedje ‘Lekker met de Meiden’ voor de gelegenheid naar ‘Lekker met Joe Biden’. Ze zong ‘m in het programma Even Tot Hier:

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten