Merol weet het al: Joe Biden wordt president

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Merol heeft een duidelijk standpunt wat betreft de Amerikaanse presidentsverkiezingen: weg met Trump – lekker met Joe Biden!

Het liefst is Merol lekker met de meiden, maar deze keer maakt ze een uitzondering voor Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden. Bovendien heeft ze een duidelijke voorkeur als het om deze twee rivalen gaat…

Lees ook: Wie mag er op de Houseparty van MEROL komen?

Merol: Lekker met Joe Biden

Merel Baldé bekent haar politieke kleur op Nederlandse (publieke) tv! De zangeres, wiens artiestennaam Merol is, zegt in haar liedjes vaak waar het op staat – denk aan ‘hou je bek en #&% me’ – en neemt dus ook in deze politiek woelige tijden geen blad voor haar mond. Daarom veranderde Merol haar liedje ‘Lekker met de Meiden’ voor de gelegenheid naar ‘Lekker met Joe Biden’. Ze zong ‘m in het programma Even Tot Hier:

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten