Foto: Fans geven Kelly Piquet de schuld van hopeloze Grand Prix in Australiƫ

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Tijdens de race in AustraliĆ« was Kelly Piquet eindelijk een keer aanwezig, maar het deed Max Verstappen geen goed.Ā 

Kelly, de partner van Formule 1-coureur Max Verstappen, staat bekend om haar afwezigheid bij de races van Max. Gedurende het F1-seizoen is ze zelden aanwezig tijdens de races. Dit keer was ze wel in Australiƫ tijdens de race van Max, maar ze deed even niet mee op social media. Daardoor wisten mensen niet dat ze er was. Max had pech tijdens de race daar. Zijn remmen werkten niet goed en hij moest al snel stoppen. Kelly leek het niet veel te schelen en genoot van haar tijd in Australiƫ. Vele mensen denken nu dat Kelly misschien wel Max een beetje ongeluk brengt.

Kelly Piquet geniet van Australiƫ tijdens Grand Prix

Terwijl Max zijn auto al vroeg in de garage moest parkeren vanwege remproblemen, genoot Kelly van haar tijd in AustraliĆ« en deelde ze vrolijk verslagen op Instagram van haar geweldige tijd. Het lijkt erop dat de mislukte race van Max haar weinig kan schelen, en ze blijft zich concentreren op haar eigen leuke leventje. Kelly’s afwezigheid lijkt normaal geen invloed te hebben op zijn prestaties. Maar nu ze er een keer weer bij is, gaat het meteen mis.Ā Het blijft interessant om te zien hoe het persoonlijke leven van Max en Kelly invloed heeft op zijn races.

De remproblemen van Max Verstappen

Tijdens de race worstelde Max met remproblemen die hem dwongen om zijn rit vroegtijdig te beƫindigen. Na slechts een paar rondes moest hij al de pits in vanwege een rokende en ontploffende rem, waardoor hij snel uitviel in Australiƫ. De remklauw greep zich vast aan de remschijf, waardoor het leek alsof Max met de handrem erop reed. Dat was natuurlijk funest voor zijn overwinningskansen. Zo zie je maar weer dat zelfs Max Verstappen soms last heeft van een beetje pech.

Moet Kelly Piquet voortaan afwezig blijven bij de races van Max Verstappen?

Deze gebeurtenissen werpen een interessant licht op de hele situatie. Er is blijkbaar een verband tussen Max zijn prestaties en Kelly’s aanwezigheid. Normaal als Max een race rijdt, lijkt Kelly’s afwezigheid haar partner niet te hinderen. Maar zodra ze erbij is, dan gaat het gelijk goed mis. Is Kelly misschien een ‘bad luck charm’ voor Max Verstappen? Misschien is haar afwezigheid bij de meeste races wel een strategische keuze van Max.Ā Met de spanningen en uitdagingen van het F1-seizoen op volle kracht, blijven fans zich afvragen wat de invloed van Max zijn persoonlijke leven is op zijn resultaten op de baan.

Meer zien van Kelly Piquet? Ga naar Instagram

Als je nog meer wil genieten van Kelly Piquet, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de mooie dame nog veel meer leuke kiekjes voor je klaar staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!