Foto: Emma Heesters viert feestje met torenhoge hakken en jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie zangeres Emma Heesters viert een leuk feestje met haar torenhoge hakken en jurkje. Dat riep wat vragen op. 

Emma Heesters ziet er altijd geweldig uit tijdens haar optredens. Dit keer ging de zangeres weer flink los op het podium. Emma droeg hierbij hele gevaarlijke hoge hakken. Is Emma overeind gebleven of in het publiek gevallen?

Emma Heesters verleidt Tino Martin

Tino Martin is enorm druk met het geven van shows. Zo stond Tino in het Ziggo Dome voor duizenden van zijn fans. De echte showman die Tino is, maakte hij er een spectaculaire show van. Maar wat voor velen nog veel spectaculairder was, dat was toch wel het optreden van Emma Heesters tijdens de show. Tino Martin en Emma Heesters hebben samen de hit Loop Niet Weg. In 2020 kwam het nummer uit en Kriss Kross Amsterdam maakte er een nog grotere hitversie van. Daarom een goede reden om Emma op het podium uit te nodigen. Zo krijgt Tino het voor elkaar om ook de mannen van zijn vrouwelijke fans naar zijn show te krijgen. Emma pakte natuurlijk helemaal haar moment en deed het geweldig. Op haar Instagram deelt ze foto’s van het optreden waarbij ze verleidend om Tino Martin heen loopt. De zanger lijkt Emma ook wel erg interessant te vinden.

Emma Heesters op gigantisch hoge hakken

Tijdens het optreden van Emma Heesters en Tino Martin droeg Emma een outfit. We weten ondertussen wel dat Emma van strakke pakjes houd die het liefst zo min mogelijk bedekt laten. Laatst had de blondine helaas wel een kleine misser want wat hing er voor geks tussen de benen van Emma Heesters? Dit keer had Emma beter nagedacht over haar outfit en trok ze wederom iets heel gewaagds uit de kast. De zangeres stond op gigantisch hogen hakken de sterren van de hemel te zingen en ook nog eens te dansen. Daarbij droeg Emma een zilver glitter jurkje met een flinke V-hals. Gelukkig is Emma omhoog blijven staan op de gevaarlijke hakken en niet gevallen. We snappen wel dat het voor Tino Martin erg lastig was om zijn aandacht bij het zingen te houden.

Vreemde Look-a-like van Emma Heesters probeert rol over te nemen

Naast het optreden van Emma Heesters tijdens het concert gebeurde er nog veel meer. Zo was er een blonde dame uit het publiek die dacht dat ze wel even bij Tino op het podium mocht. Wellicht dacht de vrouw dat Tino zou geloven dat ze Emma Heesters was? De vrouw ziet er alleen een stukje anders uit.. Gelukkig werd de vrouw snel van het podium begeleid door de bewaking van Tino.

Emma Heesters in cowboy outfit

De zangeres is razend populair en blijft maar gevraagd worden om te komen optreden. Daarom wordt één show in de week door Emma Heesters tegenwoordig al als een ‘peace of cake’ beschouwd. Voordat Emma naar Tino Martin in het Ziggo Dome ging, trad de blondine ook nog op in het Ahoy in Rotterdam. Hiervoor droeg Emma een cowboy-geïnspireerde outfit. Emma zag er goed uit in haar cowboylaarzen met glitters die helemaal tot aan haar bovenbenen kwamen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!