Foto: Dee van der Zeeuw geeft showtje weg in haar nieuwste ondergoed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe influencer Dee van der Zeeuw heeft een heerlijke nieuwe video online gezet en die doet haar volgers flink verbazen

Met haar heerlijke setjes verbaast Dee van der Zeeuw al haar volgers

De aantrekkelijke blondine Dee van der Zeeuw weet met haar nieuwste video haar volgers weer eens flink te verbazen. De knappe influencer heeft namelijk net een nieuwe kledinglijn  gelanceerd en moet daar natuurlijk zelf even wat promotie voor doen. En dat doet ze door de setjes die ze heeft bedacht zelf eventjes voor de spiegel aan te trekken. Dat ziet er natuurlijk wel gelijk heel erg bijzonder uit. De aantrekkelijke blondine weet in haar prachtige setjes natuurlijk meteen vol de aandacht te pakken. Ze laat even zien hoe ze zichzelf klaarmaakt voor de dag. Maar zodra er andere kleding bij komt kijken heeft het filmpje zijn hoogtepunt wel gehad. Vooral het begin is erg spannend. En het begint ook vrij plotseling. Wees dus goed voorbereidt, want zo spannend zag je Dee van der Zeeuw namelijk nog niet eerder. De knappe blondine weet erg goed haar volgers tevreden te houden met dit spannende filmpje.

Lees ook: Foto: Dee van der Zeeuw showt geweldig figuurtje in ontzettend strak jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Dee van der Zeeuw weet precies wat haar filmpje met mensen doet

De knappe blondine weet overigens echt precies wat het filmpje wat ze maakt met mensen doet. Ze gaat namelijk op zo’n manier staan dat ze weer helemaal precies alle goede kanten van zichzelf laat zien. En dat is natuurlijk toch wel een beetje bijzonder. De aantrekkelijke blondine weet namelijk erg goed haar eigen lichaam in het zonnetje te zetten. En er zijn maar weinig mensen die dat zo goed kunnen als Dee van der Zeeuw. De knappe inlfuencer is ook erg blij met haar aantrekkelijke lichaam, dus iedereen mag het gewoon zien. Ze heeft niks waar ze zich voor schaamt.

Lees ook: Video: Dee van der Zeeuw laat haar geweldige lijf zien in spannend setje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dee (@dee)

Dee van der Zeeuw laat volgers vaker genieten van heerlijke setjes

De knappe blondine laat haar volgers vaker genieten van haar heerlijke setjes. Dat zie je wel als je een beetje door de tijdlijn van de knappe blondine gaat. Ze heeft allemaal mooie filmpjes en foto’s waarin je precies kan zien wat Dee onder haar kleding draagt. Met haar setjes weet ze haar volgers wel een klein beetje op hol te laten slaan. Maar dat vindt ze zelf niet zo erg. Ze vindt het juist heel erg leuk om een beetje verleidelijk over te komen. En dat lukt juist zo goed in deze pakjes. Dee van der Zeeuw weet ook dat haar fans waarschijnlijk erg blij zullen zijn met de mooie pakjes en dus gaat ze nog even vrolijk door met het maken van al die spannende filmpjes. Want Dee is trots op haar lijf en dat mag iedereen zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.