Foto: Dee van der Zeeuw geeft showtje weg in haar nieuwste

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe influencer Dee van der Zeeuw heeft een heerlijke nieuwe video online gezet en die doet haar volgers flink verbazen

Met haar heerlijke setjes verbaast Dee van der Zeeuw al haar volgers

De aantrekkelijke blondine Dee van der Zeeuw weet met haar nieuwste video haar volgers weer eens flink te verbazen. De knappe influencer heeft namelijk net een nieuwe kledinglijn  gelanceerd en moet daar natuurlijk zelf even wat promotie voor doen. En dat doet ze door de setjes die ze heeft bedacht zelf eventjes voor de spiegel aan te trekken. Dat ziet er natuurlijk wel gelijk heel erg bijzonder uit. De aantrekkelijke blondine weet in haar prachtige setjes natuurlijk meteen vol de aandacht te pakken. Ze laat even zien hoe ze zichzelf klaarmaakt voor de dag. Maar zodra er andere kleding bij komt kijken heeft het filmpje zijn hoogtepunt wel gehad. Vooral het begin is erg spannend. En het begint ook vrij plotseling. Wees dus goed voorbereidt, want zo spannend zag je Dee van der Zeeuw namelijk nog niet eerder. De knappe blondine weet erg goed haar volgers tevreden te houden met dit spannende filmpje.

Lees ook: Foto: Dee van der Zeeuw showt geweldig figuurtje in ontzettend strak jurkje
Dee van der Zeeuw weet precies wat haar filmpje met mensen doet

De knappe blondine weet overigens echt precies wat het filmpje wat ze maakt met mensen doet. Ze gaat namelijk op zo’n manier staan dat ze weer helemaal precies alle goede kanten van zichzelf laat zien. En dat is natuurlijk toch wel een beetje bijzonder. De aantrekkelijke blondine weet namelijk erg goed haar eigen in het zonnetje te zetten. En er zijn maar weinig mensen die dat zo goed kunnen als Dee van der Zeeuw. De knappe inlfuencer is ook erg blij met haar aantrekkelijke , dus iedereen mag het gewoon zien. Ze heeft niks waar ze zich voor schaamt.

Lees ook: Video: Dee van der Zeeuw laat haar geweldige lijf zien in spannend setje
Dee van der Zeeuw laat volgers vaker genieten van heerlijke setjes

De knappe blondine laat haar volgers vaker genieten van haar heerlijke setjes. Dat zie je wel als je een beetje door de tijdlijn van de knappe blondine gaat. Ze heeft allemaal mooie filmpjes en foto’s waarin je precies kan zien wat Dee onder haar kleding draagt. Met haar setjes weet ze haar volgers wel een klein beetje op hol te laten slaan. Maar dat vindt ze zelf niet zo erg. Ze vindt het juist heel erg leuk om een beetje verleidelijk over te komen. En dat lukt juist zo goed in deze pakjes. Dee van der Zeeuw weet ook dat haar fans waarschijnlijk erg blij zullen zijn met de mooie pakjes en dus gaat ze nog even vrolijk door met het maken van al die spannende filmpjes. Want Dee is trots op haar lijf en dat mag iedereen zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.