Foto: Bloedmooie Kelly Piquet bewijst nog maar eens dat Max Verstappen enorme geluksvogel is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

In de wereld van de autosport, waar snelle actie samengaat met high-fashion elegantie, staat Kelly Piquet als een toonbeeld van gratie en verleiding.

Kelly Piquet weet al haar volgers weer omver te blazen. Haar recente fotoshoots, waar ze te zien is in minimalistische maar adembenemende outfits, hebben eens te meer bewezen waarom Max Verstappen, de Formule 1-sensatie, wordt beschouwd als een geluksvogel…

Alle schijnwerpers op model Kelly Piquet gericht

De Formule 1-sensatie van het moment was samen met zijn vriendin Kelly Piquet en diens dochter op de bruiloft van de broer van Kelly. Daar hoort natuurlijk een mooi outfitje bij, moet Kelly gedacht hebben. Kelly Piquet, de dochter van drievoudig Formule 1-wereldkampioen Nelson Piquet, wist met haar beeldschone outfit dan ook de show volledig te stelen. Op de bruiloft paradeerde ze in een oranje, jurkje. De beelden die daarvan waren kon ze natuurlijk niet alleen voor zichzelf houden, dus heeft ze besloten de mooiste kiekjes van het hele gebeuren te delen met haar volgers.

Van Kvyat naar Verstappen

Kelly Piquet werd geboren met het motorgeluid tussen haar oren. Niet gek dat ze, na een relatie met de Rus Daniil Kvyat, maar eens besloot om achter Max Verstappen aan te gaan. En met succes, het koppel is inmiddels al een tijdje samen. Dat betekent niet dat Max Verstappen zich niet meer gelukkig mag prijzen. De drievoudig wereldkampioen mag zich nog steeds in de handen knijpen van geluk dat hij zo’n knapperd van een vriendin heeft weten te bemachtigen.

Max Verstappen pikte Daniil’s stoeltje en vriendin

Leuk feitje is dat de ex van Daniil Kvyat ook door Max Verstappen uit zijn F1-stoeltje bij het team van Red Bull Racing is vervangen. Kelly had drie jaar lang een relatie met de Russische Formule 1-rijder, maar toen die plaats moest maken voor Max Verstappen en daardoor uit zijn stoeltje werd gezet bij het succesvolle raceteam, was de pret voor Kelly er gauw vanaf en besloten ze een punt achter de relatie te zetten. Max heeft dus niet enkel de Formule 1-carrière van Daniil Kvyat beëindigd, maar ook zijn vriendin ingepakt.

Kelly deelt wel vaker beeldschone kiekjes

Terug naar de beeldschone Kelly Piquet. Zij deelt overigens wel vaker leuke kiekjes op haar Instagram-pagina. Haar volgers worden dan ook keer op keer enthousiast door de manier waarop Kelly besluit haar mooie foto’s met de wereld te delen. De foto’s van Kelly scoren goed onder haar publiek. En dat is ook niet zo gek als je kijkt naar de outfits die Kelly over het algemeen draagt op haar kiekjes.

Wanneer vraagt Max zijn vriendin Kelly ten huwelijk?

Al dat geneuzel over hoe knap Kelly wel niet is en hoe zo’n geluksvogel Verstappen al dan niet is, laat natuurlijk één ding open: wanneer gaat Max Verstappen Kelly Piquet nou eindelijk eens ten huwelijk vragen? Dat vroeg het magazine Blick zichzelf ook hardop af en die besloten de stoute schoenen aan te trekken en het maar eens aan Max Verstappen zelf te vragen. “De tijd zal het leren,” reageerde Verstappen lachend op de vraag van het Zwitserse blad. Het moet volgens Verstappen allemaal spontaan gebeuren.

Kelly Piquet haar Instagram pagina is geweldig

Benieuwd naar nog meer beelden van de beeldschone Kelly Piquet? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagram-pagina @kellypiquet. Daar vind je de meest bijzondere foto’s van de brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!