Knappe schaatsster Pien Hersman kust je wakker met heerlijke spiegelfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Terwijl de ochtendzon nog met haar eerste stralen door de gordijnen glipt, is er al een schittering die de aandacht van mannelijk Nederland vangt op social media. Schaatsster Pien Hersman, de rijzende ijskoningin, deelt een spiegelfoto die ons sneller wakker schudt dan de sterkste espresso.

Pien Hersman doet 800.000 volgers smelten met ochtendzoen

Pien Hersman, die niet alleen opvalt door haar indrukwekkende sportprestaties maar vooral bij mannelijk Nederland bekend staat om haar eveneens sprankelende verschijning, weet precies hoe ze haar fans blij moet maken. Een flinke ochtendzoen, was dan ook geen verkeerd idee, dacht Pien. Op de foto, genomen in de vroege uurtjes, zien we Pien in haar sportieve kledij, helemaal klaar voor een nieuwe trainingsdag. Op de achtergrond is, aan de foto te zien, een wild beslapen bed waarin ze naar alle waarschijnlijkheid die nacht flink heeft liggen kroelen. Met een lach kijkt ze in de spiegel en maakt ze een kussende beweging. De bijschrift “morning” maakt het beeldende verhaal van Pien Hersman helemaal af. Haar stralende glimlach en energieke uitstraling op de foto zorgen ervoor dat haar volgers de dag met een positieve noot beginnen.

Onstuitbare Pien traint elke dag van de week op het ijs

De sportcarrière van Pien Hersman is er een van pure passie en doorzettingsvermogen, wat haar “ochtendkus” wel bewijst. Vroeg in de ochtend staat ze al klaar om te trainen, en met een winnaarsmentaliteit zoals die van Pien Hersman is haar doorzettingsvermogen dan ook geen overbodige luxe. Hersman heeft zich zeer snel opgewerkt in de schaatswereld, waarbij ze niet alleen haar tegenstanders, maar ook de harten van schaatsfans over de hele wereld heeft veroverd.

De stijl van deze rijzende ijskoningin op het ijs is net zo uniek als haar persoonlijkheid: gedurfd, gracieus en altijd met een vleugje flair. Wat echter echt opvalt, is hoe Pien de wereld van social media gebruikt om haar relatie met haar fans te versterken en haar fanbase nog verder uit te bouwen. Haar Instagram is dan ook een mix van adembenemende sportmomenten en persoonlijke snapshots die ons een kijkje geven in het leven van een topatlete, afgewisseld met foto’s in leuke kleding om haar grote schare volgers tevreden te houden. Deze spiegelfoto is dan ook slechts het nieuwste voorbeeld van haar vermogen om sportieve prestaties en charme te combineren.

Pien Hersman schittert in de warme Spaanse zon

In deze wereld van constante digitale buzz, waar influencers en beroemdheden strijden om aandacht, weet Pien Hersman zich te onderscheiden met een authentieke mix van sport, stijl en sociale betrokkenheid. Haar foto’s zijn niet alleen een viering van haar sportieve successen, maar ook van haar persoonlijke stijl en levenslust. Dit is ook het geval met het volgende kiekje, dat Pien in het warme Spanje maakte. Het was daar zo warm dat Pien besloot enkele laagjes stof te verwijderen om niet oververhit te raken door de warme zon. Het eindresultaat was een prachtige set foto’s van Pien Hersman, slechts gehuld in een donkerblauw setje. Met twinkeling in haar ogen en frunnikend aan haar zonnebril kijkt ze in de camera. Een meesterwerkje, als je het ons vraagt.

Pien Hersman

Pien Hersmans Instagram-pagina

Ben je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar Pien Hersman? Neem dan zeker eens een kijkje op haar Instagram-pagina @pienhersman

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!