Foto: Anna Nooshin laat flinke troeven goed opvallen in nieuwe setjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin weet hoe ze haar mannelijke volgers warm moet houden. Na maandenlang foto’s van haar buik te plaatsen deelt ze eindelijk weer wat spannendere kiekjes.

Maandenlang hebben de mannelijke volgers van Anna het moeten doen met de vele foto’s van haar buik. Eindelijk heeft ze besloten om weer wat spannendere kiekjes te delen. Op Instagram plaats de mooie moeder drie plaatjes in een knellend setje. Daarbij vallen haar melkers nog net niet uit haar topje. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze op haar Instagram.

Anna Nooshin is recent bevallen

Recent is de knappe Anna Nooshin bevallen van haar baby samen met GTST acteur Thijs Boermans. Met een video op Instagram heeft ze bekendgemaakt dat haar dochter Nala heet. Dit is Anna haar eerste baby, langere tijd was niet publiekelijk bekend dat de twee een relatie hadden. Nog steeds delen de twee weinig foto’s of video’s samen. Toen net bekend werd dat de twee een relatie hadden, gaven zij aan hun relatie redelijk privé te willen houden. De laatste weken lijken de twee echter toch meer te delen van hun relatie.

Anna Nooshin

Thijs Boerman doet mee aan special forces

Sinds enkele weken is het nieuwe seizoen van ‘Special Forces VIPS’ begonnen. Een programma waarin bekende Nederlanders een kijkje krijgen in het zijn van een special force militair. De vriend van Anna Nooshin lijkt het vooralsnog goed vol te houden. De acteur heeft nog niet opgegeven en laat elke week zien hoe sterk zijn doorzettingsvermogen is. De kersverse papa heeft al laten weten aan de media dat hij veel heeft geleerd van zijn deelname en de levenslessen daarvan toepast in zijn vaderschap. Dat hopen we dan maar. Anna Nooshin heeft namelijk haar eerste kindje gekregen en dus is iedereen ontzettend benieuwd of de twee bekende koppen ook echt goed zijn als ouders. Alleen de tijd zal het leren. Met alle ogen op hen gericht is het natuurlijk lastiger om echt goed als ouder te functioneren, maar Anna Nooshin is wel vaker werken onder druk gewend. En dus moet dit eigenlijk ook gewoon goed gaan.

Thijs Boermans

Anna Nooshin begint business podcast

Naastdat deze mooie brunette er heel goed uitziet in haar mooie outfits zit er ook een stel hersenen in dat knappe koppie. Via Instagram liet Anna weten dat zij een podcast begint samen met Yesil Cicek. In deze podcast zullen de dames elke maandag praten over netwerktips, investeren, modestyling en personal branding. Op deze manier wilt Anna Nooshin haar succes delen met andere vrouwen en deze helpen om succesvol te zijn in hun carrière. In de aflevering van 4 maart gaan zij in gesprek met Chantal Janzen. Hierin geeft Chantal een kijkje achter de schermen van haar ondernemingen en deelt zij haar carrière tips. De meeste mensen waren toch nog wel verbaasd dat er meer achter Anna Nooshin schuil ging dan alleen maar een mooi gezicht. Maar blijkbaar heeft de leuke influencer ook nog echt wat te zeggen. En dat vertelt ze aan iedereen die maar wil luisteren. Anna doet het online ontzettend goed.

Meer zien van Anna Nooshin kan op Instagram

Ook zo verliefd op Anna Nooshin? Dan kun je al haar prachtige plaatjes bewonderen via haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!