Thijs Boermans

Acteur Thijs Boermans

Thijs Boermans is een Nederlandse acteur. Hij is op 28 september 1996 geboren in Amsterdam. Hij heeft als acteur in veel bekende televisieprogramma's gespeeld. Ook heeft hij deelgenomen aan Expeditie Robinson en Special Forces VIPS. De bekendste televisieprogramma's waar Thijs in speelde zijn Vals, SpangaS en Keizersvrouwen. Hij maakte zijn debuut in de film Gameboy.

Thijs Boermans relatie met Anna Nooshin

Thijs Boermans heeft een relatie met zijn vriendin Anna Nooshin. Het stel heeft het bijna een jaar lang geheim gehouden. Ze wilden na de ervaringen uit hun vorige relaties hun privéleven iets meer privé houden. Ondanks dat er wel gespeculeerd werd, hebben ze dit goed geheim weten te houden. Toen Anna Nooshin aankondigde dat ze zwanger was waren veel fans dan ook verbaasd, aangezien ze niet eens wisten dat ze een relatie had. Intussen zijn de twee nu dus ouders van hun dochtertje Nala. Naast dat ze hun relatie een jaar geheim hebben weten te houden is er ook nog een ander opmerkelijk feitje over de relatie tussen de twee bn'ers. Er zit namelijk een leeftijdsverschil van maar liefst 10 jaar tussen Thijs en Anna!

Thijs Boermans Goede tijden slechte tijden

Thijs Boermans heeft als acteur ook gespeeld in de langslopende Nederlandse soapserie Goede tijden slechte tijden. In januari 2023 maakte hij zijn debuut als Jonathan Seegers. Zijn personage zorgde voor heel wat opschudding in de serie. In januari 2024 werd bekend dat hij alweer definitief vertrekt uit de serie.

Thijs Boermans Men's Health

Thijs Boermans heeft ook op de cover van Men's Health gestaan. Na zijn deelname aan Expeditie Robinson is hij meteen als een gek gaan trainen. Tijdens Expeditie Robinson is Thijs zo'n acht kilo afgevallen. Hierna moest hij ongeveer veertien kilo aankomen om er weer goed uit te zien. Hij zegt dat het harde trainen en het goed letten op de voeding erg zwaar was, maar dat hij enorm blij is dat hij het gedaan heeft. Het is namelijk niet alleen goed voor je fysieke staat, maar zeker ook voor je mentale staat.

Nieuws

Foto: Anna Nooshin zet haar jurkje onder enorme druk met nieuwe rondingen

Anna Nooshin doet haar volgers wel vaker versteld staan met onthullende plaatjes, maar van dit jurkje valt je mond echt open! 

Foto: Anna Nooshin kiekt zichzelf in zeer nauwsluitende catsuit

Anna Nooshin heeft weer een mooie outfit gevonden! De presentatrice trekt een zeer strakke 'catsuit' aan..

Foto: Thijs Boermans slaat na Expeditie Robinson-scharrel wéér beeldschone bekende vrouw aan de haak

Expeditie Robinson staat een beetje bekend als hét programma waar bekende Nederlanders nieuwe scharrels vinden. Toch laat Thijs Boermans zijn avontuurtjes daar achter zich, maar ver hoeft hij niet te zoeken iets nieuws...

Video: Thijs Boermans verspreekt zich over wilde nacht met Rose Bertram tijdens Expeditie Robinson

Thijs Boermans lijkt tijdens een openhartig gesprek een sappig feitje te onthullen. Heeft de acteur dan tóch over het strand gerold met Rose Bertram?
Thijs Boermans bio

Profiel

Geboortedatum: 28 september 1996
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Amsterdam
Relatie: Ja, met Anna Nooshin
Kinderen: Ja, Nala (dochter)
Beroep: Acteur
Instagram: De Instagram van Thijs Boermans is @thijsboermans

Foto's

Thijs Boermans 2
Thijs Boermans acteur