Foto: Realityster Indigo duwt voorgevel omhoog in enorm strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Indigo Oord maakt haar volgers weer enorm blij met schaars geklede foto’s waarbij ze haar toppunten eens flink laat zien…

Indigo Oord heeft haar volgers weer eens flink blij gemaakt door haar toppunten eens goed te showen. Dit doet ze door een enorm strak topje aan te trekken, waardoor haar voorgevel stevig omhoog gedrukt wordt. Dit levert ons weer een aantal heerlijke foto’s op. De knappe influencer weet wel op welke manier zij haar volgers helemaal gek kan maken. Dit doet ze voornamelijk door het plaatsen van foto’s van haar prachtige waarbij ze je diep aankijkt. Wil jij de betoverende foto’s van Indigo’s hoogtepunten zien? Klik dan op deze link!

Indigo houdt van setjes en zwemkleding

De fans van Indigo mogen zeker niet klagen. De knappe dame is namelijk enorm fan van setjes én van piepkleine strakke zwemkleding. Dit laat ze dan ook duidelijk blijken aan haar fans. Ze showt haar prachtige in alle verschillende kleuren onderkleding. Vooral zwart en rood staat deze knappe dame erg goed. Ze is dan ook zeker niet bang om te veel van zichzelf weg te geven. Ze laat haar geweldige vormen flink zien in de mooiste strakke pakjes. Dit doet ze natuurlijk om de - en zwemkleding merken te promoten. De kledingmerken hebben wel door wie ze hier voor uit moeten kiezen, want de volgers van Indigo zien haar maar al te graag in deze schaarse en doorschijnende setjes.

Indigo Oord

Indigo Oord bekend geworden van The Bachelor?

Indigo Oord is bekend geworden door haar deelname aan het programma ‘The Bachelor’. In dit programma probeerde zij, en een aantal andere dames, het hart van Thomas van der Vlugt te veroveren. Dit doen ze door op verschillende één op één dates, en op groepsdates te gaan. Het is Indigo helaas niet gelukt om het hart van Thomas te veroveren. Dit deed ze echter wel bij héél veel andere Nederlanders. Haar Instagramaccount groeide namelijk enorm hard na haar deelname. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als je als zo’n knappe verschijning zijnde op de buis komt. Wie het hart van Thomas wel wist te veroveren was Merel Beks. Inmiddels zijn de twee wel alweer uit elkaar. Het geheim houden van de relatie vlak na de opnames en ook het bekend zijn was zwaar voor Merel. Hierop zou zij een ‘break’ hebben aangevraagd. Uiteindelijk zou Thomas ook nog met iemand anders hebben gezoend.

Het liefdesleven van Indigo Oord

Is Indigo Oord gelukkig in de liefde? Na haar deelname aan het programma heeft de bekende YouTuber Rijk Hofman reactie-video’s gemaakt op het programma ‘The Bachelor’. Tijdens het maken van deze video’s is hij stapelverliefd geworden op Indigo. Dit komt natuurlijk puur door de geweldige looks van de influencer. De fans van Rijk hebben een aantal pogingen gedaan om de twee in contact te brengen. Het schijnt dat dit heeft geholpen, omdat er veel geruchten rondgaan dat ze hebben gedatet. Dit is uiteindelijk op niks uitgelopen. Indigo is op dit moment namelijk gelukkig in de liefde met Folkert Slump.

Meer zien van Indigo Oord doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer prachtige foto’s van Indigo Oord zien? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram-kanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.